Undorodok a testemtol?
Figyelt kérdés
14/L
Strias a mellem. 1-2 csik a csipomon is van. Belso combom is elegge. Vadlin... fenekemen de ott feher csikok vannak eszre se venni. Egesz nyaron nem voltam strandon. 38 fokban is hosszufarmer mert nem akarom hogy lassak az undorito testem. Felek ha lesz baratom akkor lehany majd mert gusztustalannak tartja a striakat amik a h@lye hirtelen noves miatt vannak :(
2014. aug. 16. 01:11
1/11 anonim válasza:
Nem fog undorodni a striáktól...
Nekem is van 1-2 a hirtelen hízástól.Bár most már fogyok,nem tűnnek el.
Semmi undorító nincs ebben,nem tehetsz róla.Ne aggódj,nyugodtan hordj rövid gatyát... még azok is hordanak,akiknek a lába tele van visszerekkel.
2/11 A kérdező kommentje:
Csak eleg rossz hogy senkinek nincs ilyen a tarsasogombol es 1-2 ev mire kifeheredik...:(
2014. aug. 16. 01:26
3/11 anonim válasza:
elfog az mulni :) masoknak is vannak szepseghibai,fogadd el magad es utanna nem is fog erdekelni h milyen hibak vannak rajtad :D
4/11 anonim válasza:
figyelj nekem is undorítóan stírás a testem, de már fehérek, de akkoris. nem tudsz ellene mit csinálni, annyira nem gáz szerintem
5/11 anonim válasza:
Ne fogd fel ilyen tragikusan a nők háromnegyede szenved ettől.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak így is elég nullás az önbizalmam, így amikor megláttam, hogy kijött rajtam ez, mondom, tök jó...:DD
2014. aug. 16. 10:32
7/11 anonim válasza:
Én is csupa stria vagyok, ahol csak lehetséges, lassan olyan leszek már, mint egy zebra... Nagyon rugalmatlan, szakadós bőröm van, ha krémezem is kireped, csak azért is :( De mivel nem tudok ellene mit tenni, így kénytelen vagyok elfogadni. Te is jobb, ha elfogadod. És hidd el, akik tényleg igazán szeretnek, azok szintén el fognak fogadni, olyannak, amilyen vagy. A többiekkel meg egyszerűen nem kell foglalkozni, és kész. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2014. aug. 16. 13:27
9/11 anonim válasza:
Ugyan már! Ha ilyen apróságok zavarnának minket, pasikat, akkor már rég kihalt volna az emberiség!!!
10/11 anonim válasza:
Különben is... amitől nem vagy tökéletes, az tesz egyedivé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!