Szakáll növesztő?

Figyelt kérdés
Hosszabb hajú,jelenleg szőkés,kék szemű srác vagyok.Szeretnék arc szőrzetet,de nagyon gyenge egyenlőre.Tudnátok esetleg "szakállnövesztő" módszereket?pl olaj,vagy bármi állra kenhető dolog amitől jobban nőne.Vágom minden nap,mert elvileg attól jobban nő,és erősebb lesz de még mindig nagyon gyenge a szőrzetem és ritka.18 vagyok.Tudom a gének is tehetnek róla,de nekem mégis nagy álmom lenne a szakáll.Legalább egy kevéske.

2014. aug. 13. 22:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem sok mindent tudsz tenni az ügy érdekében, 90%ban genetika. Az segít, ha szappanos vízzel megmosod az arcod napi 1-2x, mert a pólusokat kitisztítja. A túlzott stressz is kicsit visszafoghatja a növekedését. A sok alvás meg kicsit rásegít.
2014. aug. 13. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!