Miért lett újra divat a szakáll?
Milyen (mekkora) szakállra gondolsz?
Nekem bejön a szöszmösz az arcokon, ha illik az illető fejéhez. :-)
miért? csak!
nekem is bejön, főleg, ha kopasz hozzá az illető :) (na és persze jóképű, mert azért mondjuk egy Leninfejű valaki nem kéne)
Az első 3 válasz már meg is adta a választ: tetszik a csajoknak.
(már csak az a kérdés, hogy miért tetszik nekik, és 1-2 évtzede miért nem tetszett.)
1-2 évtizede a bajusz volt a divat a 30-on felüli férfiak körében. Soksok évtizede meg nem volt divat a lányok körében kórosan soványnak lenni. Változik a világ?!
Egyébként a páromnak is van szakálla (kis pamacs az állán, nem őserdő), egyszer belekapott a borotvával, és nem tudta kiigazítani, így leszedte az egészet... alig ismertem meg, inkább mutatott tinifiúnak, mint férfinak. :D Sokkal sármosabb vele.
1 évtizede is tetszett, 2 évtizede pedig gyerek voltam még, azért nem tetszett... :-)
Ha csak önmagában bajusz van, az viszont nem tetszik. :)
#4 vagyok, másfél hete növesztem, de kényelmetlen, viszket és szúr.
Csajok, növesszem még, vagy levágjam? :P Mert én inkább levágnám.
Nem tudok róla, hogy divatba jött volna. Inkább erősen borostás férfiakat mutogatnak a médiában.
Jó lenne, ha divatba jönne.
Bár én divat nélkül is növesztenék szakállat, ha tudnék, de sajnos... :(
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!