Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érdemes e 15 évesen a szakálla...

Érdemes e 15 évesen a szakállamot meghagyni?

Figyelt kérdés

#szakáll #gyerekkorba
2014. júl. 13. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem érdemes, egyrészt azért, mert sokan szerintem cikinek tartják a korosztályodból, másrészt elég bután néz ki egy gyereken, harmadrészt nem is lehet olyan erős, rendes szakáll, ami ki is néz valahogy. Szóval borotváld csak le, aztán majd egy pár év múlva talán már lesz olyan erős, sűrű, hogy meghagyhatod.
2014. júl. 13. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Haveromnak 15 évesen már 20 centis szakálla volt. Tény hogy sokan cukkolták miatta, de ő büszkén viselte. Szerintem a szakáll a férfiasság szimbóluma és mindenkinek büszkén kéne viselnie, de sajnos mostanság ez a metroszexuális, feminim-férfi divat terjeng. A csajok meg összejönnek ezekkel a szőrtelen, tesztoszteron hiányos, impotens, 40 kilós gyerekekkel, utána meg panaszkodnak, hogy fél évente csak egyszer van szex.

Én a helyedben megnöveszteném és felvennék egy ilyen pólót:

[link]

Neten tudsz rendelni! :D

2014. júl. 13. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy érdekesebb leszel, de ettől még nem fognak bomlani érted a nők.
2014. júl. 13. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen az a szakállam? Létezik egyáltalán? Vagy a szakálladat akarod meghagyni?
2014. júl. 13. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem se hagyd meg, a csajoknak nem jön be. de, ha neked tetszik, akkor nyugodtan meghagyhatod, csak páran tuti cikizni fognak
2014. júl. 13. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!