Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Volt már valaki közületek...

Volt már valaki közületek lézeres szőrtelenítésen?

Figyelt kérdés
Hány alkalom szükséges a végleges eredményhez? Hol csináltattad?
2014. aug. 11. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Állítőlag sosem végleges.. Én még nem mentem el, de befizettem, 5 alkalom járt hozzá, tehát ennyi minimum
2014. aug. 11. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Engem az érdekelne, hogy mi köze ennek a "Családi kapcsolatok" kategóriához? :D

Van Szépségápolás és egyéb csoport ;)

2014. aug. 11. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. Azt beszélik, hogy csak sötét szőrűeknek hat...
2014. aug. 11. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Így van, csak sötét szőrre hatásos, de arra valóban. A szőr minőségétől és mennyiségétől függ, de kell jó néhány kezelés, és pár évre megoldódik a probléma.
2014. aug. 11. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Minél sötétebb a szőr, annál hatékonyabb. Világos szőrrel felesleges próbálkozni.

Nálam személy szerint (hónaljamról beszélek) 3 hónapig volt szőrtelenség teljes mértékben egy kezelés után. Amikor újra kezdett nőni, már ritkábban nőtt vissza, de nőtt. 4 alkalommal voltam, anyum két alkalmat volt, neki azóta nem nőtt ki semmi (2 éve).

Ismerősnél plasztikai sebészeten.

2014. aug. 11. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy kezelésen jártam és két hét telt el, várom hogy kihulljanak, ha nem hullanak ki, mérges leszek!
2014. szept. 1. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!