Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötét barna hajat hogyan...

Sötét barna hajat hogyan vilagositsam?

Figyelt kérdés

ilyen most: [link]

nincs festve, hosszú

Szeretném egy, két árnyalattal világosítani! Milyen festékkel érdemes? Fodrász vagy otthon is lehet? Melír vagy copa cabana?

2014. aug. 10. 15:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Hű, szinte fekete a hajad. Olyan festéket válassz, aminek az első száma MINIMUM 6-ossal kezdődik, mert az majd fog kicsit világosítani a hajadon, és minél többször fested, annál közelebb jutsz a kívánt eredményhez. (A Palette-nél mondjuk visszafelé vannak a számozások.)

Egyébként az Olia elég sokat tud világosítani a hajon, de nekem a Casting Creme Gloss is világosított. Én otthon csináltam, illetve rokon segített, mert én nem látom magam minden szögből ugye.

Az, hogy melír vagy copacabana, az már a Te döntésed. Döntsd el, mit akarsz.

Én fodrászhoz amúgy azért nem mennék, mert ők egy lépésben akarnak mindent elérni, és így sok olyan van köztük, aki inkább árt a hajnak a látványos eredmény érdekében. Én 3 hónap alatt elég durván kivilágosodtam szőkítés nélkül az eredeti sötétbarnámból, bár tény, hogy melírt vagy copacabanát nem nagyon tudsz otthon összehozni hozzáértés nélkül.

L22

2014. aug. 10. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!