Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetek hogy megersősödjön...

Mit tehetek hogy megersősödjön a hajam?

Figyelt kérdés
Szóval az a problémám, hogy nagyon gyorsan törik a hajam. Nagyon ritkám , leginkább nem is vasalom, nem is szárítom. Emellett nem nő. Havonta vagy 6-8 hetente vágunk beleőle egy 5-10 mm-t mert borzalmasan megtörik a vége. Összevetettümk egy tavalyi és egy ide képet és teljesen ugyanilyen hosszú volt.. Megpróbáltam már rengeted mindent, ricinus olajas pakolást, olajakat vagy azt hogy semmit nem teszek rá de semmi nem használ. Esetleg valami vitamint kellene szednem? Adjatok ötleteket kérlek.

2014. aug. 7. 22:34
 1/2 anonim ***** válasza:

A ricinus olajat remélem, nem a fejbőrödre kented, mert attól még hullik is a haj.

Szedj DM-es Das Gesunde Plus hajvitamint, 60 darab 720 Ft. Ugyanaz van benne, mint a többi hajvitaminban, csak az ára jobb.

Használj természetes sampont (Alverde, Alterra, Yves Rocher), balzsam helyett öblíts almaecetes vízzel. Egy evőkanálnyi almaecetet tegyél egy pohárba, öntsd fel meleg vízzel, és miután leöblítetted a sampont, ezt lassan öntsd a fejedre, miközben bemasszírozod. Ezt öblítsd le langyos vízzel végül. A szaga hamar elillan, nem kell megijedni.

A hajvégekre pici kókuszolajat kenj pakolásként hajmosás előtt.

És igyál sok vizet.

2014. aug. 7. 23:13
 2/2 szandi1993 ***** válasza:

én a kallos boltban vettem hajerősítő elixírt és nagyon jól bevált kb.600ft körül van az ára és segít szépíteni a hajat

neve: KJMN Kallos elixir

2014. aug. 8. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!