Tapasztaltak (esetleg kozmetikusok) segítségét várom,
mit tehetek ezzel a problémámmal?
Figyelt kérdés
Leány létemre mindig is problémám volt a sötétebb és erősebb szőrzettel, azonban a leginkább zavaró az, hogy az arcomon is sötétebb pehelyszálak nőnek. A kérdésem az lenne, hogy az államon lévő (kissé erősebb) szőrszálakkal szerintetek mit tudnék tenni? Azért ódzkodom a szőrtelenítéstől, mert (véleményem szerint) nagyon visszataszító tud lenni, amikor egy nőnek éppen sötét rövidke szőrszál bújik ki az arcán. Szőkítés? Van esetleg erre valami más (olcsóbb) megoldás? A válaszokat előre is köszönöm!
Ha gyantázod vagy kiszeded szemöldök csipesszel, akkor nem úgy fog visszanőni, mintha borostád lenne. Semmivel sem lesz csúnyább a rövid szőrszál, mint a mostani hosszú. Szóval nyugodtan szőrtelenítsd. Csak nehogy borotváld :)
2014. júl. 7. 23:04
2/10 A kérdező kommentje:
Jelenleg csipeszezem, de ha már látom a kis fekete pontokat az államon és még nem tudom elkapni őket, akkor egész nap a hajam tépem. Csipesszel csak az erősebbeket szedem, de vannak mellettük gyengébbek, amelyek miatt írok most. Így nem maradhatnak, de gyantázni sem merem őket, mert ha ők is elkezdenek egyszerre nőni, akkor huhú! Még a fiúk is megirigyelnék a borostámat :) Akkor talán marad a szőkítés. Igaz ott maradnak, de legalább csak én fogok tudni róluk. Legalábbis remélem!
2014. júl. 7. 23:13
3/10 anonim válasza:
Akkor szedd csak erősebbeket. Gondolom, a többi csak olyan pihe, az mindenkinek van.
2014. júl. 7. 23:14
4/10 A kérdező kommentje:
Gyengébbek, ugyanakkor hosszúak. Nem a megszokott kis rövidke erőtlen szálacskák. Sajnos... :)
2014. júl. 7. 23:15
5/10 anonim válasza:
A rövidke fekete szőrszálnál visszataszítóbb, ha hosszú fekete szőrszálak vannak ott. Én csipesszel szedem ki az erős szálakat.
Ismerek olyat aki szőkíti. Csúnya is és az is érdekes amikor kétféle színű a szál. :)
2014. júl. 7. 23:58
6/10 anonim válasza:
Az erős szálak látszanak még ha szőkíted is.
2014. júl. 8. 00:00
7/10 anonim válasza:
Gyantázni szoktuk,ha túl erős vagy csipeszelés.
2014. júl. 8. 06:06
8/10 anonim válasza:
Sajnos nekem is szőrös az arcom.A bajuszomat gyantáztatom,de az államat én is csipeszelgetem.Nagyon sok szőke,szinte pihés szőr van ott,de hosszúak és van köztük jócskán fekete is.Na a feketéket tépkedem,de nekem zavaró a többi is.
2014. júl. 8. 07:01
9/10 A kérdező kommentje:
Az erősebbeket én is csipeszelgetem, ugyanakkor a még mindig sötétekkel nem igazán tudok mit kezdeni. Na még tanakodom, ha esetleg valakinek eszébe jutna valami tuti tipp, az azonnal ossza meg velünk! Én is hasonlóképp fogok tenni, sok sikert kedves Sorstársaim! :)
2014. júl. 14. 20:52
10/10 anonim válasza:
Esetleg az epilátort kipróbálhatnád, mondjuk az kiszedi a legkisebb szálakat is! Mivel gyökerestől szedi ki, így sok esély van rá, hogy ritkulhat! Ha leszedted, mindenképp kend be arcszeszes vattával!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!