Szeretnék szép lenni mire kezdődik a suli mit tegyek?
Mi a konkrét problémád magaddal? Így nem tudunk segíteni.
Egyébként minden nő szép a maga módján, és hidd el, ha hiszel magadban, az kívülről is pozitívan meglátszódik. :)
Egész évben kéne törődni azzal, hogy nézel ki, nem csak mikor van valami...
1 hónap már semmire nem elég, nem leszel izmos, sportos, vékony, pattanásmentes, seggig érő hajú sem már 1 hónap alatt. Mindhez több idő szükséges. De csak általános dolgokat írtam... nem tudom neked mi bajod magaddal. Vágass egy előnyös frizurát, vásárolj pár hozzád illő ruhát... stbstb.
-ne egyél húst
-ne egyél tejterméket
-ne egyél cukrot
-egyél rengeteg zöldséget (cukkini, padlizsán, gomba)
-igyál 3 liter vizet egy nap
-mindennap préselj otthon narancs/répa/alma/citrom/stb levet
-barnulj le nagyon:D
-hetente egyszer radírozd le a bőröd
-hidratálj reggel, este
-használj fogfehérítőket
-járj el konditerembe. szerintem sokkal jobb mint kimenni futni, vagy otthon areobikozni.:) mármint motiválóbb, kényelmesebb. bár drágább.
-néha göndörítsd be a hajad
-vágasd le a töredezett hajvégeket
-ne dohányozz
-relaxálj minden este
-ne stresszelj semmin
-keress magadnak programokat, ne unatkozz egy percre sem!
-próbáld ki a jógát:D
-próbáld ki a por állagú szárazsampont, megemeli a hajat és baromi dús lesz tőle, nagyon laza
-keress egy erős, porcelánhatású, parabén és illatanyag mentes, jó minőségű alapozót
-menj el kozmetikushoz arctisztításra
-ne használj erős sminket, maximum szempillaspirált
-legyenek pozitív gondolataid. a csúnya gondolatok megcsúnyítanak:D
-aludj sokat
-ne igyál kávét
-ha szemüveges vagy próbáld ki a kontaktlencsét (eoptika.hu)
-egyél sok szusit:D
ennyi jutott eszembe :)
Az előző csupa jókat írt, plusz:
Próbáld ki az almaecetet, olvass róla.
A barnulást ne vidd túlzásba.
A csokit és egyéb műkaját is felejtsd el.
Moss fogat sósvízzel.
A szusit kihagynám.
Azért ne egyen húst, mert az vagy, amit megeszel:D
Hús = halál, életen át tartó nyomorúság, félelem, növekedési hormonok, antibiotikumok. Plusz nagyon nehezen emésztjük meg, rengeteg energiát elvon a szervezetünktől, így sokkal könnyebb aktívnak lenni, ha nem eszünk húst. Próbáld ki, csak 1 hónapig ne egyél. Sokkal jobban fogod érezni magad.:)
Ha fejlődésben van (gondolom max középiskolás, tehát igen) igenis egyen húst, vagy bekeverhet a menstruációjába. Voltam vegetáriánus, tudom.
A barnulás felesleges, a porcelán hatású alapozó szintúgy, a többi, amit 3-as írt tényleg jót tesz.
És a sushi finom :D
Én meg annyival vitáznék csak, hogy én ha nem eszek húst, akkor vagyok erőtlen. Egyszer sokáig nem ettem ilyesmit, és azon kaptam magam, hogy minden este ilyesmi dolgokra és tejre fáj a fogam, és rájártam a hűtőre:D
Szerintem inkább az fontos, hogy ne hagyományos köretet válassz mellé, hanem zöldköretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!