Nagyon csúnya pattanásos az arcom sok miteszer + gyulladt Mit tegyek? A létező összes kenőcsöt krémet kipróbáltam lent leírom hogy miket
Ha olyan dolgokat is eszel nagy mennyiségben, mint pl chips-ek,édességek, gyorséttermi kaják..stb, minden ami egészségtelen, akkor használhatsz bármit, nem fognak elmúlni a pattanások.
Tudom még ajánlani a Garnier pure 3in1, vagy keress rá a neten hátha ott találsz házilag készített csodaszereket (néhány oldal pl.: [link] [link] [link] )
Én arclemosót használok: Johnson Baby Clean&Clear-t, ezenkívül Clearoderm Arctisztítómaszkot is amiben kamillakivonat van, ezért segít a gyulladt pattanásokon.
Nekem mindkettő beválik.
Rengeted vizet igyál! Napi 3 liter szénsavmentes víz. És szerintem is az étkezésen próbálj változtatni. Kevesebb cukor, fehérlisztes dolgok, nasik teljesen kizárva, ellenben rengeteg zöldség! Próbálj sok c vitamint juttatni a szervezetedbe. Mosd gyakrabban a párnahuzatodat, hogy ne a koszba hajtsd álomra a fejed. :)
Szerintem egy kicsit hanyagold ezt a rengeteg kenceficét is. Elég ha reggel és este lemosod, és egy jó hidratáló krémmel bekened, heti 1-2 alkalommal radírozd. De az se tesz jót a bőrnek, ha folyton kenegeted valamivel, és nem hagyod lélegezni a bőrt. Ha hosszú a hajad, akkor kösd fel. Én sokáig azt csináltam, hogy pont, hogy a hajammal próbáltam "eltakarni" az arcom szélén lévő pattikat, hogy ne legyen feltűnő, holott pont az tenne jót a bőrnek, hogy ha nem érintkezik vele. Próbáld kevesebbet nyomkodni, birizgálni a bőröd.
Tarthatsz méregtelenítő napokat, amikor csak zöldség és gyümölcsöket eszel, és persze sok folyadékot iszol.
Amit már írtak, hogy aloe vera növény nedvével töröld át a bőröd, ez is jó ötlet.
Esetleg menj el vérvételre, abból is sok minden kiderülhet, hogy milyen vitamin és és ásványianyag hiányod van.
Ezek jutottak most nekem eszembe, mint ötletek, de sajnos ha alapból zsíros típusú a bőröd, akkor csodaszert nem igen lehet rá találni, csak javítani a helyzeten.
Nekem is gyakran van sok mitesszerem sajnos. :( nálam a stressz hozza elő általában meg a lelki problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!