Valaki it írta még régebben, hogy fél év alatt 20cm-t nőtt a haja. Hogy lehetséges ez? Mivel lehet hatni a hajra, hogy esetleg gyorsabban növekedjen?
A 20 cm-t inkább egy évre lődd be. Nem tudom, hogy milyen ütemben nő a hajad, de gondolj bele, hogy ha még 3 cm-t nőne is, akkor is 12 cm-t érnél el fél év alatt, de akinek 3 cm-t nő, az örülhet, mint majom a farkának.
Amit én tanácsolni tudok, hogy egyrészt belsőleg tápláld a hajad, tehát vitaminban gazdag ételek, vagy egyszerűen a Das Gesunde Plus hajvitamin + amit még nagyon ajánlok hozzá, az a köles, a kölesgolyó is jó. Nem kerül sokba. Én pl kölesgolyót minden nap eszek, egy zacskót szoktam beosztani egy, max két hétre.
A másik dolog pedig a töredezés elkerülése. Nagyon sok hajnövesztő lányt ismerek, szinte mindenki, köztük én is 3 havonta vágunk vagy vágatunk a hajunkból 1-2 cm-t. Nem attól nő gyorsabban a hajad, hogy levágatod, hanem attól, hogy nem törik szanaszét a hajad. Minden nap használj hajvégápolót, hetente 1-2-szer hajpakolást.
A lényeg, hogy belsőleg megfelelően tápláld, külsőleg meg vigyázz rá, ügyelj arra, hogy ne töredezzen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!