Hajfestésről mi a véleményetek? Ha tudom mi az elképzelésem! Roncsolja a hajat? Megbánom? Mit használjak rá feltétlenül, hogy szép legyen és ne hulljon?
A haj folyamatosan nő. Ha nem kínzod szerencsétlen szénává (=szőkítés szőkítés hátán), nem lesz semmi baja. Hajápolás ugyanúgy kell, mintha nem festenéd. Minőségi sampon, balzsam, hajolaj (akár kókuszolaj, akár ricinus). Csak annak lesz csúnya a haja, aki nem foglalkozik vele, de csúnya haja annak is lehet, aki nem festi, például sok lány nem tudja, mivel kezelje a göndör haját.
Az pedig, hogy hullik-e a hajad, hajfesték függő + Te hogy reagálsz rá. A DM-ben kapható festékek közül a legjobb talán a Casting Creme Gloss, én ezt használtam/használom, nagyon szép tőle a hajam.
(Ha lejjebb görgetsz, olvashatsz véleményeket.)
De egyébként a fodrászkellékesben beszerezhető Majirelt és Alfaparfot szokták még nagyon dicsérni, ezek igazán minőségi festékek.
A krémmánia egyébként egy elég hasznos oldal, ha véleményeket akarsz egy termékről. Annyit érdemes tudnod, ha valamelyik kence 4 csillagos, az már rossz nem lehet.
Én több mint 10 éve szőkítem a hajam, ennek ellenére semmi baja. Csak megfelelő ápolás kell mellé.
Például érdemes fodrászkellékesben venni a festéket, mert ott kapsz jobb minőségűt, ott kapsz színrögzítő sampont hozzá, jó minőségű balzsamot, hajolajat, meg amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!