Miért nem sikerül nekem is szép hajat varázsolni?
Folyamatosan látom az ismerős, és idegen lányok haját, hogy gyönyörű szépen ragyog, fénylik, selymes, lágy tapintású.
Én már mindent kipróbáltam, leálltam a hajfestéssel, vasalni-dauerolni sosem szoktam, megvettem 100 féle drágábbnál drágább sampont, pakolást, balzsamot, habot, mindent. Kentem rá sokszor (és hagytam rajta) olivaolajat, ricinusolajat, kókuszolajat, shea vajat, mézet, mindenféle természetes kence-ficéket.
De nekem nem, és nem sikerül egy kicsi halvány javulást sem tapasztalni. Egy éve próbálkozok, és semmi. Az még hagyján, hogy a vége töredezett, de a teteje is olyan folyamatosan, mint akit megtéptek.
Óvatosan fésülöm a hajamat, van sokféle fésűm, hajkefém, szárítani csak kicsit (hajszárítóval), langyos levegővel..Nem szoktam formákat készíteni, mindig kiengedve, vagy feltűzve hordom. Már szedtem bőr-haj-köröm tablettákat is, hasztalanul.
Mi lehet a baj?
23L
Ugyanez volt a bajom, a fél világot rákentem a hajamra, és nem volt jó. Másfél éve vettem tigi bed head sampont és balzsamot, és minden helyreállt. Fényes, egészséges, selymes, puha.
Nagy kiszerelést vettem, most fog elfogyni a 750 ml másfél év után. Kevés kell belőle, így nagyon megéri. Iparfümérián szokott lenni akciósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!