Hogyan tudnék szép, pattanás-, és mitesszer mentes arcbőrt , , varázsolni" magamnak?
Ilyesmire gondoltam:
Most eléggé mitesszeres vagyok meg kijön rajtam pár pattanás.Kozmetikusnál is voltam kétszer is, de nem sokat segített, 2 hét után ugyanolyan lett a bőröm mint azelőtt,mellesleg tiszta piros lett az arcom,1 nap volt mire lenyugodott.
Hogyan csináljam?
13/L
Szia!
NAgyon sok hozzád a hasonló fiatal van akik ezekkel a problémákkal küzdenek. A hallottak szerint a bőrdoki az esetek többségében leráz egy hormonos tablettával amit szedned kell mert szebb lesz tőle a bőröd közben a hazavágja a szervezetet. Esetleg felír vmilyen rázókeveréket ami leszárítja. A kozemtikushoz rendzseresen kéne járni mivel máshogy nem tünnnek el a miteszereke. TE igen szerencsés vagy ha egy napig leszel cska piros nekem kb egy hét kell hogy a nyomkodás helyei elmúljanak. Pedig nekem csak alig látható mitesszereim vannak. aMit én cisnálok:
kerülöm tényleg az adalékos kajákat, házi sütit eszek!,
sok folyadék, illetve a citromos víz no cukorral is nagyon üdítő és szépíti a bőrt.
És most kipróbáltam a sószappant , smemilyen vegyszert nem kenek az arcomra mert amit a boltban lehet kapni garnier dove és társai azok fincsi kőolajszármazékok, és eltömítika pórusokat, szóval ha teheted minél hamarabb szokj le ezekről a termékekről hogy ne telítődjön a szervezet mérgekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!