Eléggé elkeseredtem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kb 6 éve küzdök a bőrömmel, voltam bőrgyógyásznál/ kozmetikusoknál sokszor. Használtam benzol-peroxidot és egyéb antibiotikumos gyógyszertári krémeket pl akneroxid, differin, zineryt, skinoren stb. Ezeknek mind az lett az eredménye, hogy képeztek vmilyen réteget a bőrön, beszáradt a pattanás és begyulladt és hatalmas csomó lett belőle. Eredetileg csak rengeteg pici fehér pattanásom vanA nem gyulladtak vagy pirosak. drogériá dolgok se értek semmit.pl aknesol ( régi) se ért semmit csak szétszárította a bőrt, de a pattik maradtak.Az ilyen pattanásokat hogyan kéne kezelnem?2013. márc. 30. 16:11
1/8 anonim válasza:
Korod? A szervezetedben nincs gyulladás? Vérképed jó? Miket szoktál enni?
2/8 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok gyulladás nincs, friss vérképem nincs de kb. 3 negyed évvel ezelőtt minden rendben volt. Tejterméket nem eszek, néha-néha becsúszik egy kis meki vagy nem túl egészséges cucc, de a bőrömön ez nem látszik meg, diétáztam tavaly kb 1 évig szigorúan és semmivel se lett jobb:-(
2013. márc. 30. 17:04
3/8 A kérdező kommentje:
Ja és vitaminokat meg sörélesztőt is szedtem már sokáig, de max a hajam, amivel alapból nincs baj nőtt gyorsabban de kb ennyi.
2013. márc. 30. 17:06
4/8 anonim válasza:
Családból van még ilyen problémája vkinek? Szülőknek, nagyszülőknek milyen volt a bőrük ennyi idős korukban?
5/8 anonim válasza:
ha a kozmetikus olyan szereket adott, vagy olyan szerekkel dolgozott, amik beszárították ezeket, keresni kell másik kozmetikust. nyilván ha belsőbb problémád van, nem gyógyít meg, de egy jó kozmetikus tuti tud javítani a helyzeten. csak szteroidos készítményeket ne vállalj be. se krém, se bogyó. a bogyókon sokszor A-vitamin származékként van feltűntetve, de az is szteroid. csoki evéssel, kenyér evéssel hogy állsz?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem a kozmetikus, handem a bőrgyógyász által felírt krémek szárították be.. Kozmetikus használ, de kb 3 napig szebb, utána ugyanolyan.. Kenyeret most is ritkán eszek, esetleg egy kis abonett, tavaly ugye egyáltalán nem. Csokit is csak néha, és kb semmilyen kajától nem veszek észre változást, csak a tejtermékektől rosszabb, de azokat elhagytam:-)
2013. márc. 30. 17:56
7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen bőrük volt mert sajnos a legtöbb nagyszülőm meghalt, egy nagyim él még, szerintem neki se volt ilyen baja.. A szüleimnek elég száraz bőre van.
2013. márc. 30. 17:59
8/8 anonim válasza:
Szerintem is keress egy nagyon jó kozmetikust. Addig otthon kamillával (reggel csinálj egy bögre teát, az kitart egész napra) töröld át az arcod, naponta többször is akár, az segít a gyulladásban. Fontos, hogy mosakodásnál szappant egyáltalán ne használj.
Allergiád nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!