Befesthetem a hajam magamtól is igaz?
Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok, most festettem be hajszínezővel a hajamat vörösre, eddig szőkésbarna volt, szerintem sokkal jobban áll, meg mindenki mondja, hogy jól áll, de a család nagyon nem támogatja. Főleg anyukám. Szerinte nem festhetem be, meg apa se nagyon örül neki, de főleg a barátom anyukájának nem tetszik, mit csináljak? én nagyon be szeretném festeni, de félek, hogy haragudni fognak érte.2014. júl. 28. 14:35
1/4 anonim válasza:
Én csupán annyi kivetnivalót látok ebben, hogy a hajfestés elkezdését jobb kitolni minél későbbre, én most leszek 23 éves, és most kezdem el, szerintem még így is korai, mert nem őszülök. No de én is a vörössel szemeztem, és nagyon jó lett végül. Magadnak kell tetsszél, nem a rokonaidnak, a barátod anyukájának meg aztán végképp semmi köze hozzá. Engem is próbáltak lebeszélni, de aki egyszer a fejébe veszi, hogy befesti a haját, az előbb-utóbb úgyis be fogja festeni, mert a kíváncsiság egy erős dolog, nem nyugszik az ember, amíg ki nem próbálja. :)
De legalább ammóniamentesekkel fesd, egy méreggel kevesebb lenne.
2/4 anonim válasza:
Maradj a színezőnél, mert a te hajadban az is meglátszik, ráadásul nem is károsít. A festék tönkreteszi a hajadat, nagyon szárít. Minek tehát festeni, ha más alternatíva is van, ami nem roncsol? Mellesleg a 16 és fél éved édeskevés ahhoz, hogy azt csinálj, amit akarsz. Én sem engedném.
3/4 anonim válasza:
Az, hogy befesti a haját, nem olyan durva dolog szerintem. Nekem anya először 13 évesen festette be a hajamat, ki akartam próbálni. Utána többet nem festettem, egyenletesen kikopott. Szerintem nem érdemes mindent tiltani, mert az ellenkezőjét éri el vele a szülő. A gyerek titkolózni fog, nem lesz őszinte, félni fog a szüleitől, stb...
4/4 Fodrász Krisztina válasza:
És ha csak melírt rakatnál mindig bele (olyan vöröset amilyet szeretnél) míg a körülötted lévők meg nem szokják? :) A melír nem olyan nagy változás, szerintem azért senki sem szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!