Befesthetem a hajam?

Figyelt kérdés
Ma balatonon voltam ahol a víz tök kiszárította a hajam, tnap mostam hajat, de mára azt terveztem h befestem (barnára) viszont annyira száraz h nem tudom ha befestem nem törik-e le mert nagyon durván száraz most, remélem valamennyire érthetően írtam le mi a gondom :D és vki tud segíteni h festhetek-e vagy nem...meg a másik h a balaton nem épp a legtisztább tavunk, valószínű elég piszkos most a hajam...és ha a szárazság nem is számít "piszkos" hajat szabad-e festeni????
2014. júl. 21. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szárította ki a Balaton, hanem tiszta homok, azért érzed durvának a tapintását.
2014. júl. 21. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Megjegyzem, élővízi fürdőzés után szokás hajat mosni...
2014. júl. 21. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Száraz és piszkos hajat semmiképp ne fessél. Először is mosd meg, ápold, kend be kókuszolajjal, ha mindenképp festésre szánod magad akkor a kókuszolajos hajra kend a festéket.
2014. júl. 21. 18:22
 4/4 A kérdező kommentje:
egyértelmű volt h fürdés után hajat kell mosni, csak ez érdekelt h festeni így lehetne-e, de kaptam rá választ köszönöm mindet!
2014. júl. 21. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!