Befesthetem a hajam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most mostam hajat mert mar nagyon brutalis volt :D

Este befesthetem? Ma is talalkozom a csajokkal azert mostam ki hogy ne legyen gazos holnap viszont allasinterjum van mem szeretnek lenott hajjal menni. Este mar befesthetem?

Koszi elore is :)

2014. júl. 1. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
nem ajánlatos frissen mosott hajat festeni. Azért jó ha zsiros a hajad már mert az védi a fejbörödet a festék maró hatássától.
2014. júl. 1. 11:18
 2/7 A kérdező kommentje:

De attop befogja rendesen a festek?

Evek ota festett hajam van de mindig zsirosan festettem :D

2014. júl. 1. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
be fogja de jobban roncsol
2014. júl. 1. 11:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2014. júl. 1. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Simán festés előtt kenj rá olajat és akkor nem roncsol annyira... én kókuszolajat használok rá, de ha nincs akkor bármi más is megteszi.
2014. júl. 1. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Így van, kend be a hajadat olajjal! Legjobb a kókusz vagy az argán, de igazából ami van otthon az mehet rá. Na azért használt sütőolaj ha lehet, azért ne legyen... :D Amúgy én is kókuszolajjal szoktam ilyen esetben bekenni, és mikor a párom haját szőkítettem, az ő előző nap mosott haját is jó alaposan be kókusz olajoztam, a szőkítés és a festés előtt is, és semmi baja nem lett a hajának. :)
2014. júl. 1. 15:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Arganolajas hajapolot kentem a tovere is en is erre gondoltam pedig nem olvastam meg el a valaszokat :)

Koszonom mindenkinek!!!! Ment a zold kez! :*

2014. júl. 2. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!