"vészhelyzetben" ugye befesthetem másnap a hajam egy másik festékkel?
Figyelt kérdés
Az történt hogy nagyon elszúrtam, és így nem mehetek emberek közé, de félek hogy tönkremegy a hajam, ha holnap megint befestem. Nyilván nem lesz rendszer belőle, de ha csak most egyszer megcsinálom, ugye nem lesz baj? Mit csinálnátok?2013. aug. 14. 00:32
1/5 anonim válasza:
Felhívnám a fodrászomat..bár amennyire tudom ezt szokták ők is csinálni, átfestik. Viszont belém azt sulykolták, hogy TILOS kétszer festeni, mert annyira elgyengíti a hajszálakat, hogy letöredezhet az egész. Ha eltoltad bízd szakemberre, mert ha megint otthon fested át, jó esély van rá hogy az eltolt hajat még jobban eltolod, és harmadjára már tuti nem vállalja be a fodrász a festést.
2/5 anonim válasza:
Szia! Milyen színű lett a hajad? Milyet szerettél volna? Ha befested valami igazán jó balzsammal ápold utána... Hajszárítót, hajvasalót felejtsd is el...
3/5 A kérdező kommentje:
Sárga lett (a szivatás színe maradt meg), nem fogta be utána a vanília hajfesték, úgyhogy most egy ordenáré matt sárgásfehér hajam van:S
2013. aug. 14. 14:42
4/5 anonim válasza:
Nekem fodrász szúrta el egyszer a festést,és azonnal újra festette. Megviselte a hajam, mert pár hétig erősen hullott.
5/5 baby011 válasza:
Nekem fodrász tanuló koromban csináltunk eg szín leszedést nem oxist meg szőkítőporost hanem speckós anyaggal,pipisárga lett de mivel vörösből szerettem volna barnát ezért a pipsárgára egymásután kétszer mentünk rá és nem hullott semmi baja nem lett.mondjuk ez más eset!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!