A gennyes pattanások eltűnnek ha nem nyomom ki őket?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 17:12
1/5 Nikolett_'90 válasza:
Hát, ez egy elég furcsa kérdés! El-el tűnnek, nem lesz nagy:) Viszont megmarad, esetleg heges lesz..sztem ne nyomkodd, hanem kend be teafaolajjal! Hatásos, legalábbis nálam bevált!
2/5 anonim válasza:
Kend be az arcodat fogkrémmel,és kb 20 perc múlva mosd le.Minden nap 2-3 szor sima szappannal mosd meg az arcodat.Esetleg meglátogathatsz egy kozmetikust,ő ad valami krémet.
3/5 anonim válasza:
Tegyél rá paradicsomot, de ne konzervet, és kifakad.
Ne nyomkodd, mert csúnya heg maradhat.
4/5 anonim válasza:
Én tetran kenőccsel kenem-bár az utóbbi időben már az sem használt.De pl ha éjszakára bekened alapozóval jó vastagon,akkor az "kiszívja"-tényleg hat(bár nem tudom,h fiú vagy -e v lány...)
5/5 anonim válasza:
Érdekes..én mindig kinyomom, és soha nem maradt még heg utána. Nem is kentem semmivel őket. Szerintem ha jól nyomod ki, úgy,hogy semmi nem marad benne, akkor eltűnik előbb-utóbb,és nem marad nyoma. Persze előtte arc+kézmosás, nehogy bacit vigyél bele. Én nem bírnám elviselni,hogy ott "díszeleg" egy gennyes pattanás az arcomon..
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!