5 nap alatt eltünnek a pattanások ha eszem és kenem is élesztővel + egyébb kencék?
Hát attól függ, mennyire vagy pattanásos. Én 23 éves vok, de már olyan 14éves korom óta szenvedek velük -_- Pedig általában szép csajnak tartanak, de ettől tiszta önbizalomhiányos vok :S
Szval én sok mindent kipróbáltam már, a drága kencékből szinte 1sem vált be, egyedül talán az élesztőtől lett szebb a bőröm. Meg volt 1kenőcs, amit bőrgyógyász írt fel, attól teljesen el is múlt. De ahogy nem kenem, vissza is jön -_-
Skinoren. De csak vényre lehet kapni :/
Sajnos én már 1ideje nem kenem, de asszem olyan 4ezer körül volt.
5 nap alatt semmi csoda nem lesz. Ha happening lesz, akkor még most menj el kozmetikushoz, a nagy napra kenj fel sminket, ennél többet nem tehetsz.
Ha minden vacakkal most kened el kenni magad, akkor még kiderülhet, hogy allergiás vagy valamelyikre, vagy a túl sok kencézéstől kiszárad és kipattoga bőrőd, és rosszabb lesz, mint előtte.
Hossszabb távra megoldás a bőrgyógyász, de skinoren és társai krémek se tesznek csodát, sőt, az első hónapban sokszor csak rontanak a helyzeten (és marha drága a legtöbb és tényleg max addig hat, amíg kened, én már túlvagyok több fajtán is, és még nem láttam a nagy csodát sajnos :S De tesómat elég szépen helyretették... két évre legalábbis).
Az élesztő nem rossz, de ez a dózis kicsit sok lenne. Ha pedig találkoztál már gombával magadon életed során, akkor pláne csak érzéssel, mert olyankor inkább nem javasolják a használatát, felszaporítja a gombát, vagy mi.
Szóval ha tényleg nagyon fontos az 5 napos terv, akkor kozmetikus meg smink, ha még piros foltos maradna a fejed. :S Utána jöhet a többi, hátha nálad beválik!
Nekem a Skinoren bevallt. ha nem kentem, akkor sem jöttek vissza a pattanasok. neha egy-egy jött,de akkor azt megint bekentem.
PLUSZ, és szerintem ez a lényeg, vettem bioptron lámpát, és minden este és reggel lámpázom az arcomat. Reggel rövidebb ideig, de este pl. tvnézés közben van, hogy másfél óráig is. Soha nem volt még ilyen szép a böröm.
Elötte az élesztöevést is probaltam de annak nem volt látható eredménye. még mindig eszem, de a B-vitamin tartalma miatt, es nem annyit, mint régen. szoval: Skinoren (nögyógyász is felírja amúgy) és a Bioptron lámpa kombinacio jo lehet. Javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!