A "Magic Curls"tényleg nem káros a hajra?
Figyelt kérdés
Mert én növesztem a hajamat és közbe meg szeretném hullámosítani is de a hajvasaló az ugye káros ez mennyivel jobb?2014. júl. 23. 11:23
2/3 anonim válasza:
Hogy ne lenne káros... ahogy látom 180+ fokon égeti a hajadba a göndörséget. Nagyon káros. Például én kúpvasat használok 120 fokon, az is káros, csak kevésbé. Hővédőt is használok. Ha nem akarsz ártani a hajadnak akkor használj hajcsavarót vagy hasonló természetesebb dolgok. Fonással is lehet meg ilyesmik.
3/3 anonim válasza:
Igazából minden hajformázgatás káros lehet a hajra, mert kimozdítod az eredeti állapotából és benne van a pakliban, hogy megtörik, ha épp nem elég rugalmas.
De ha ez tényleg hővel éri el a hatást, akkor pláne káros. A hő az hő, akármilyen bevonattal, hővédővel vagy egyéb parasztvakítással próbálnak is megvezetni. :D
Ha hullámos hajat akarsz, enyhén nedvesen fond be, göndörítéshez használj csavarót. Ezek sem kifejezetten tesznek jót a hajnak, de sokkal kevésbé strapásak és a legtöbbször tartósabb is az eredmény így egyébként - persze nálad lehet pont nem. :D
Az a fontos, hogy rendszeresen vágasd le a töredezett végeket, és legyen elég hidratált a hajad - balzsamokkal, pakolásokkal segíthetsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!