Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki szeretném szőkíteni a...

Ki szeretném szőkíteni a hajamat, mennyire káros?

Figyelt kérdés
Szeretném kiszőkíteni a hajamat. Most színezővel középbarna. Azt is olvastam, hogy ha kiszőkítem, akkor nem egyenesíthetem ki, mert még jobban tönkreteszi a hajamat, viszont göndör vagyok alapból és nem áll jól, ezért mindig simítom. Szóval nagy bajom lesz ha kiszőkítem és továbbra is simítom? Vagy szőke hajfesték is elég lesz? (Mindenképpen fodrászhoz megyek.)
2014. júl. 12. 02:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A 2 dolog külön-külön is káros, nemhogy egyben.
2014. júl. 12. 04:47
 2/4 anonim ***** válasza:
( Mindenképpen fodrászhoz megyek.) Akkor minek kérdezed meg ? Erre találják ki a szőke nős vicceket.
2014. júl. 12. 07:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon káros. Pláne, ha még egyenesítgeted is.
2014. júl. 12. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:

A szőkítés miatt száraz lesz és töredezni fog, ha vasalod is akkor hajad sem sok marad egy idő után.

Meg ilyen hülyeséget, hogy göndör vagy és nem áll jól... mindenkinek jól áll a természetes haja. Jobban mint egy szálkás, fakó, vasalt egyenes.

2014. júl. 12. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!