Mit csináljak hogy ne legyen zsíros, korpás és szép fényes, selymes hajam legyen?
Szia!
Én is ugyanezzel a problémával küzdök. Ha vasárnap este megmosom a hajam, már kedd reggel elkezd zsírosodni, szerdára pedig undorító. Szörnyen érzem magam így társaságban vagy akárhol. Kérdezgettem erről a fodrászomat. Azt mondta, hogy semmiképp se használjam rá az agyonreklámozott, márkás samponokat, mert az csak jobban zsírosítja. Zsíros hajra próbáld ki a kénsampont, csalánsampont, babasampont, WU2 sampont. Egy héten csak 1x moss hajat! Bármennyire is gáz már a hét utolsó napjain, muszáj kibírnod, mert enélkül nem fog javulni!
Vannak otthon elkészíthető pakolások. Pl ecet vagy citromlé pakolás. Nekem egyik sem segített. Sőt az ecetestől jobban bezsírosodott a hajam...
"korpás és szép fényes, selymes hajam legyen?"
Tudom,hogy nem így érted,de azért én jót nevettem rajta:D:D:D
NE legyen zsíro korpás... tanulj meg olvasni
am a kénes és a baba sampont énis próbáltam tényeg naon jó
nekem onnan lett fényes hogy hajmosás után leöblítem a hajam egykis citromos vízzel(1l-be kb:1citrom leve)
és még vannak azok a csodátművelű proteines hajpakolások(egyészséges féyes lesz a hajad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!