Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampontól lesz szép...

Milyen sampontól lesz szép egészséges, selymes és fényes a hajam?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Ezt úgy mondanám inkább, hogy egyharmad hajápoló szerek, egyharmad étkezés, és egyharmad annak a függvénye, hogy bánsz a hajaddal.

Nem csak a samponon múlik, és minden hajtípusra más és más válik be. Nekem most a Garnier Avokádós samponja és balzsamja tetszik, puha és illatos lesz tőle a hajam.

Kerüld azt, ami szárít, roncsol, töredezetté teszi: hajvasalás, szőkítés, becsavarás, erős hajgumi (főleg ha vékony is), hajszárító, tupír, erős dörzsölés és társai.

Gondoskodj arról, hogy elég vitamint, aminosavat, fehérjét és miegyebet egyél, mert aki nem egészséges, annak soha nem lesz fényes, dús haja. Többek közt ez árulkodik arról, hogy fiatal vagy, erős, egészséges, és jó a genetikád.

:)

2011. máj. 2. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Az első válasz nagyon hasznos. Én a Gliss Kur-ra esküszöm. Az egyik tesóm az Elseve-re, a másik tesóm meg a Niveára.
2011. máj. 2. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Sok mindentől függ.:)

Az első válaszoló mindent szépen leirt, de én ajánlok neked sampont is.:)

1. Pantene Aqua Light, valami isteni illata van és nagyon selymes a hajam tőle. Hátránya, hogy kicsit drága.

[link]

2. Garnier Aloe Vera, ettől olyan puha és jól táplált lesz a hajad, hogy az valami hihetetleeen:)

[link]

2011. máj. 2. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Syoss ;)
2011. máj. 3. 11:18
 5/5 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint szinte mindegy, hogy milyen sampont használsz. A sampon feladata a takarítás, az igazi ápolást a balzsam nyújtja. Erre érdemes pénzt kiadni! Nekem a L'Occitane vált be.
2011. máj. 3. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!