Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Könnyebb lesz majd kezelni a...

Könnyebb lesz majd kezelni a hajam ha 30 centit vágatok belőle?

Figyelt kérdés

Most fenékig érő barna hajam van, nagyon sűrű. A környezetemben mindenki dicséri és sokan említik, hogy irigyek rá azonban most arra szántam magam, hogy levágatom kb. hátközépig. Úgy gondolom, hogy könnyebb lesz akkor bármit is kezdeni vele mert így a hajvasaláson a copfbakötés és a kontyon kívül nagyon nem is tudok vele mit csinálni mert elég hosszú procedúra mondjuk behullámosítani. Egy hátközépig érő hajat belehet szárítani és könnyebb formázni annak ellenére, hogy sűrű?

(Kérlek a kérdésemmel kapcsolatos választ írjatok, köszönöm!)

2014. júl. 17. 00:01
 1/6 anonim ***** válasza:
meg szebb is. A fenékig érő haj már túlzás, nekem amikor már derékig ért iszonyúan zavart:D szóval ne bánd meg!
2014. júl. 17. 00:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem derékig érő szőke hajam van,egyszer elegem lett belőle és szintén hátközépig vágattam.Eléggé megbántam mert rájöttem,hogy nem sokkal kevesebb idő bármit is kezdeni vele.
2014. júl. 17. 00:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen hajam van, de szerintem a rövidebbet is ugyanannyi idő felcsatolni, begumizni, meg alapból ápolni. Ha levágatod, akkor számolni kell vele, hogy még sűrűbbnek fogod érezni.
2014. júl. 17. 08:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát az időn nem sokat spórolsz, ez tény, viszont egy ilyen hosszú haj már lehúzza a kontyot, kirúgja a hullámokat meg általában már csak úgy van. De azért egy hajsütésnél időben is érezhető a különbség, elég két részletben feltekerni minden tincset, nem háromban. :D

Egy rövidebbet annyiból is könnyebb kezelni, hogy jobban tartja a formát, legalábbis a súlya miatt nem lógja ki magát olyan hamar. Csak ne simán egyenesre vágasd, adj neki egy kis fazont is, elöl pár rövidebb tincs, az utolsó pár centi lehet lépcsőzetes, jobban fog kinézni és kezelhetőbb is lesz. :)

2014. júl. 17. 09:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Idő ügyileg a hajmosásra, hajvasalásra meg a hajgöndörítésre gondoltam, a copf 2 pillanat alatt kész van :)

Arra gondoltam, hogy esetleg ki is ritkítatom, vélemények?

2014. júl. 17. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Most derékig érő dús hajam van a rövid mellig érőköz képest jóval több idő megmosni és megszárítani, viszont az összes többi napon (4-5 naponta mosom) sokkal kevesebbet kell vele foglalkoznom, mivel már az is szép hacsak "áll", nem kell külön vasalnom, göndörítenem, hogy mutatós legyen. Szóval szerintem valamit valamiért elven működik. A rövidebb hajat könnyebb volt megmosni, megszárítani, de folyamatos formázást igényelt nekem legalább is és kevésbé találtam így visszagondolva vonzónak, mint a mostanit.
2014. júl. 17. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!