Barna volt a hajam, és szőkét akartam, be festettem de narancssárga lett, ma rá kentem megint egy szőkét, de totál káosz lett, melyiket könnyebb csinálni, ha vissza festem barnára vagy szőkét? Ha veszek barnát az be fogja szépen?
Figyelt kérdés
#haj #haj sárga
2013. okt. 1. 22:11
1/2 anonim válasza:
Inkább hagyd békén, mert csak egyre rosszabb lesz, és a hajad is le fog töle égni vagy esetleg menj el egy jó fodrászhoz, ott lehet, hogy tudnak vele valami értelmeset csinálni.
2/2 anonim válasza:
Így jár, aki dobozos festéket használ.....a fodrászatot tanulni kell. Barnát sem könnyű már csinálnod, miután kiölted a pigmentjeidet. Szőkét meg felejtsd is el. Menj fodrászhoz, ez az egyetlen esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!