Ha minden hónapban/második hónapban egy kicsit vágatok a hajamból, akkor erősödik?
Figyelt kérdés
Nehézkesen, de szép hosszúra megnőtt a hajam, viszont nagyon töredezett már a vége, 5-6 centit biztos le kellene vágatnom belőle, mert ami nő, az szerintem a végéből már le is törik. Viszont a rövid haj nagyonnagyon rosszul áll, még ha csak a vállam alá ér is, és sokszor hallottam már másoktól, hogy azért erős és egészséges a hajuk, mert gyakrabban vágatnak a végéből. Ebből mennyi igaz? És ha igaz, akkor milyen gyakran kellene vágatnom? Nagyon lassan nő a hajam, és félek hogy ha levágatom, akkor is egy örökkévalóság, mire megnő.2013. nov. 8. 21:28
1/8 anonim válasza:
Nem igaz..vágatástól nem erősödik a haj, legfeljebb felfrissül és szebb lesz a vége.
2/8 anonim válasza:
A haj nem erősödik attól hogy vágnak belőle... ez hülyeség és semmi alapja. Persze ha 5-6 cm már töredezett akkor azt le kell vágni, különben tovább fog törni és később már 10-12 cm lesz töredezett, meg a fele le is esik... szóval ne várj tovább. És használj hajvégápolókat utána hogy ne törjön újra.
3/8 anonim válasza:
Hát..én lennék az élő példa akkor :D kicsi koromba sose akart nőni a hajam kis fiús hajam volt,vékonyszálas, és anya félt, hogy ez így is marad..Aztán elvitt 2hónaponta (ezt pontosan nem tudom) a fodrászhoz és mindig vágott belőle. Mikor kezdem kamaszodni a hajam nagyon megindult nőni, egészséges, erős lett Mostanáig :) ha anya akkor nem vágat a hajamból akkor mindig maradna a hajam aza vékonyszálú rövidke haj.
4/8 anonim válasza:
Utolsó: lehet, hogy amúgy is megerősödött volna a hajad kamaszkorodra, ennek semmi köze a vágatáshoz, bármilyen szakembert megkérdezhetsz..attól nem erősödik a haj, hogy vágatsz belőle..nekem is tök más szerkezetű lett a hajam kamaszkoromra, pedig nem volt belőle gyakran vágatva.
5/8 anonim válasza:
Olyan szempontból erősödik, hogy egészséges lesz a sok vágástól, de maguk a hajszálak nem lesznek vastagabbak, és több sem lesz belőlük. Én havonta vágok 1-2 centit, annyit szokott nekem nőni általában egy hónapban.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2013. nov. 9. 16:00
7/8 anonim válasza:
és ezért kellett leszavazni mert nekem a vágatástól erősödött a hajam? XD ha akkor nem vágatom még mindig vékonyszálú semmilyen lenne a hajam :)
8/8 anonim válasza:
Szia! Inkább az egészséges táplálkozás az, ami változtatni tud a hajad minőségén. Mióta rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, gabonát eszek, naponta 3-4 liter vizet iszok, illetve hajkapszulát is szedek, azóta sokkal erősebb, ellenállóbb a hajam. A hajvégeket 3 havonta vágatom, 4 centi megy le ilyenkor belőle. A vége is nagyon erős így, mivel nem tud töredezni, elvékonyodni, mert folyamatosan vágatva van és 1,5 hónap alatt vissza is nő az, ami le van vágva. Így nő is és szép egészséges is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!