Segítség! Hogyan növesszem meg a hajam gyorsan?
Figyelt kérdés
Voltam fordrásznál, de nagyon rövidre, állig vágta le. Mit egyek, igyak, szedjek vagy kenjek rá, hogy gyorsan nőjjön? Valami csodaszer, tipp, praktika, házipraktika, ötlet, tapasztalat??? Póthaj kizárva. Segítsetek, kérlek, megállás nélkül sírok.2010. jan. 8. 18:13
12/14 anonim válasza:
Ha naggggyon beválalós vagy ehetsz élesztőt!
A barátnőm ezt csinálta, ( pfujjjj!!) és neki bevált
13/14 anonim válasza:
Az elesztot en is ajanlom. Egy csipetnyit egy kanal joghurttal szoktam enni mert kulonben nem birnam lenyelni. De meg naggyon tudom ajanlani a fejbor masszazst. Minden nap kb 5percig ez nekem nagyon bejott. Ja es meg igyal sok sok vizet. Nekem ezek valtak be a legjobban pedig tenyleg minden kenceficet kiprobaltam es a ricinusolajtol iss csak szebb lesz a hajad legalabbis nekem ez a tapasztalatom. 😊
14/14 Lulu10 válasza:
Sziasztok tudom régi de hátha segít valakinek. Reklámozzák most a tévében ezt a elseve dream kong szettet. Én azt használom most újra ugyan is levagattam a szép hosszú hajamat aztán kezdek rajonni hogy kár volt. Na mindegy szóval... Ezt az elseve termekcsaladot használom plusz rizsvizet. Csodát tesz a hajjal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!