Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lent leírtam részletesen, a...

Lent leírtam részletesen, a bőrápolásról lesz szó. Lányok valaki segítene?

Figyelt kérdés

El szeretnék menni olyan bio boltba, vagy nem tudom minek hívják az olyat, ahol adnak valamilyen kenőcsöt, és ha azt használod, puha és normál bőröd lesz. Olvastam róla, hogy az AVON-os termékek nem jók a bőr javítására, szóval olyanra költeném a pénzemet, ami be is válik, és szép bőröm lesz. De ugye az arcbőrről beszélek.

Még érdekelne, hogy az ilyen boltoknak mi is a pontos megnevezése, és Budapesten belül hol vannak ilyenek. Kb. mennyibe kerülnek és mekkorák vannak.

Köszönöm annak, aki segít, és elnézést, nem vagyok jártas ebben a témában, de anyukámat nem szeretném megkérni, hogy segítsen.

2014. júl. 16. 00:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az avonos termékekben is vannak jók krémek közt is...Attól függ milyen a bőröd mi a problémád?
2014. júl. 16. 01:01
 2/3 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék olyat használni.
2014. júl. 16. 23:28
 3/3 anonim válasza:
Gyógyszertarba bemesz es ott tudnak ajanlani jo markaju kremeket fiataloknak is pl. Vichy,bioderma. Kb 3000tol kezdodnek .dragak de szerintem nagyon jo minoseguek :)
2014. júl. 27. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!