Valaki légyszi RÉSZLETESEN leírná, h hogyan kell/ szokta a lábát borotválni? 14/l
Figyelt kérdés
ma vettem hozzá dolgokat...eldobható borotva, 2pengés. És hát eléggé kétbalkezes vagyok, úgyhogy kicsit parázok h szétkaszabolom majd magam...valaki hasznos tippek? :D2013. aug. 19. 12:28
1/9 anonim válasza:
Bevizezem a lábam, bekenem borotvahbbal/géllel/krémmel/olajjal, bármivel, amitől síkos lesz a bőröm, lentről felfelé végighúzom a borotvát, majd lemosom. Csak síkosíts és ne nyomd rá a borotvát nagyon, akkor nem vágod meg magad.
2/9 anonim válasza:
Előszőr tegyél a lábara borotva habot ( ha nincs ak jó a tusfürdő is) majd lentről felfelé húzd le a szőrt.belejössz hamar:)
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) láttam h sokan írnak olyasmiket h kipattog a lábuk utánna........ez ellen mit lehet tenni?
2013. aug. 19. 12:48
4/9 anonim válasza:
hàt normàl esetben nem pattog ki. én fürdés közben a vizes lábamat be kenem tusfürdővel síkos lesz ahogy mondta első. majd lentről felfelé húzod..de kitapasztalod. aztan ajanlatos furdes utan a szaraz labadat betestapolozni
5/9 anonim válasza:
ja, és NAGYON VIGYÁZZ A BOKÁDNÁL! :D Tapasztalat, már rég borotválom, eddig még nem vágtam el a múltkorig, mikor eléggé siettem, és kapkodta, az a bokámról leszántottam egy elég helyes kis bőrdarabot... Na az úgy vérzett, mint eddig semmim, nem akart elállni,és napokig fájt, szóval vigyázz, és ne kapkodj! :)
6/9 anonim válasza:
Ha nincs borotvahabod, a hajbalzsam is megteszi, tapasztalatból mondom, nagyon jó, tök selymes lesz utána a lábad és nem pattogzik ki annyira ;) Én is azt tanácsolnám, hogy vigyázz a bokádnál, és az egyéb kritikusabb részeknél (pl térd). Ne nyomd rá a borotvát nagyon, persze azért ne legyél túl óvatos se, mert akkor nem fogod rendesen leszedni. :D 19/L
7/9 anonim válasza:
ja, és mégvalami. Soha, ismétlem, SOHA ne borotváld le a száraz lábad. Minimum vizezd be, ha mást nem is használsz rá. De a legtutibb az, ha vizes lábra rákensz borotvahabot vagy egyebet. És utána mindig használj testápolót :)
8/9 anonim válasza:
Legjobb lenne, ha eleinte fürdés után/közben borotválnád, akkor a legkönnyebb.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.....igen, fürdés után, még a vízben borotváltam le, simán ment, nem vágtam meg magam:) hát tényleg nem olyan bonyolult:))
2013. aug. 19. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!