Ilyen hajat akarok! Megoldható? Valaki letudja nekem írni részletesen hogy kell megcsinálni? Vagy van valakinek tutorialja hozzá?
Ugye férfi létemre nem vagyok otthon a haj témában, de ez a haj nekem nagyon nagyon tetszik!
De nem tudom hogy kell megcsinálni! Ok, elviszem fodrásznak a képet és megcsinálja, de a hajam hosszúsága megvan hozzá! Csak beállítani hogy kell ilyenre ez lenne a lényeg!
Mutattam egyik csaj ismerősömnek aki nagy fodrászhoz járós, meg divatos, annyit mondott kivasalom, és kész
Kivasaltam, de nagyon nem ilyen lett!
Valahogy máshogy van megcsinálva!
Valaki aki keni vágja a témát, letudja nekem írni részletesen, hogy érek el pont ilyen hajat? Vagy mire keressek rá Youtobeon amiben pont ilyen hajat csinálnak lépésről lépésre?
hát nem mondom hogy megszólalásig hasonlít, de szerintem tök ugyan ez a lényege (csak az általad linkelt képen lévő csákó mákónak máshogy van vágva a haja)
http://www.youtube.com/watch?v=fxRLYjgamMg
de a lényeg ugyan az, hajmosás->szárítás->vasalás->waxolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!