Van olyan rajtam kívül, aki be meri vállalni a hajvágást otthon, magának?
Én csak az első belevágás előtt parázok, utána már magabiztosan cincálom szét a hajam. :D Régebben a frufrumat vágtam vissza magam, egyszer hirtelen felindulásból a hosszából is vágtam jó sokat, de anyukámnak meg kellett igazítania, mert nem sikerült túl jól. :/
Most már nem vágom, mert növesztem, és fodrász levágta szép egyenesre a végét.
Én is youtube segitségével. A siskám... :)
Néha a hajvégeket is le szoktam, de ritkán. Azt is utasitással. :)
Régen magamnak vágtam, egy tépett fazont például nem olyan bonyolult megcsinálni. Most csak hosszú, és magamnak nem tudom szép egyenesen levágni, úgyhogy nem én szoktam. :D De vágtam már más haját is, abból sem volt gond.
Sok fodrász se tud rendesen hajat vágni sajnos, és sose azt kapja az ember, amit kért, szóval...
Én is magamnak vágom, bár nekem teljesen egyszerű egyhossz derékig érő hajam van.
Utálom a fodrászokat, tépik a hajamat fésüléskor, minimum 10 centit levágnak a kért 3 helyett, netán 1-1 rövidebb tincset is belevágnak, hogy "modern" legyen (ezt szintén nem kértem). Ja, és mindezt kb 5 ezerért. Egy fodrászollóval ingyen megoldom magamnak otthon, kb 15-20 perc alatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!