Miteszerek! Szeretnék kérni pár tippet hogyan tüntethetem el otthon őket egyszerűen. Régóta megvannak, még nem mertem/nem is akartam hozzá nyúlni. Mit tegyek otthoni modszerekkel?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 14:36
1/13 anonim válasza:
Gőzölés után nyomkodd ki tiszta kézzel.
2/13 anonim válasza:
Én ezt használom:
(Legörgetve olvashatod a véleményeket.) Nekem jól kiszedi a miteszereket, persze azok idővel mindig visszajönnek, de ezzel tartom őket kordában. Olcsó, 1200 körül van.
3/13 anonim válasza:
Véleményem szerint a leglogikusabb válasz a hosszú pancsolás a forró kádban. (Tehát gőz, érted.) Utána lehet nyomogatni, majd jó hideg vízzel leöblíteni. Csúnya lesz egy darabig ám. (Hacsak nincs valami kencéd, ami megnyugtatja a bőröd.)
4/13 anonim válasza:
Második vagyok: Igen, ha nyomkodod, csúnya lesz egy teljes napig, szóval nem szabad kimenni az utcára, valamint ha nem gőzölöd meg eléggé magad, akkor utána még hámlani is fog az orrod. Emiatt szerintem egyszerűbb, ha zuhany közben nedvesen tartod az arcod, hogy felpuhuljon, és aztán használsz egy jó bőrradírt, amiben sok a szemcse.
5/13 A kérdező kommentje:
Mivel nincs kádam ez a funkció kiesik. De a zuhanyzos okés. A gőzölésre gondoltam . És ha megvolt akkor bőrradír is jó ha nem akarom a kezemmel nyomkodni??
2014. júl. 6. 14:51
7/13 A kérdező kommentje:
Rendes kamilla vagy filter is jó :) ??
2014. júl. 6. 14:56
8/13 anonim válasza:
Persze, a gőz az gőz, teljesen mindegy, miből száll fel. Azért mondtam a zuhanyzást, mert nem a gőz a lényeg, hanem hogy felpuhuljon a bőröd, amit azzal is könnyen elérhetsz, ha simán zuhany közben bevizezed néha az arcodat. Pláne, ha melegvízzel fürdesz, úgyis szállni fog a gőz. Szerintem egyszerűbb, és nem kell macerázz a forróvizes lábosokkal. Ha mégis macerázni akarsz, ne felejtsd el törülközővel letakarni a fejed, és készülj fel, hogy a nyári 30 fokban le fog esni a fejed. :)
9/13 A kérdező kommentje:
Azért megpróbálok a gőz alatt elraktározni egy kis meleget meg ne fázzak ily hideg nyári napokon :D :D :p
De egyébként mindenképp igy gondoltam az eltávolítást... :)
2014. júl. 6. 15:38
10/13 anonim válasza:
Én ezt olvastam:kenj az arcodra zselatint,amit tejjel összekevertél előtte,várd meg míg megszárad és húzd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!