Melyik hajerősítő vitamin ér valamit?
A vitamin az vitamin, akkor segít csak ha vitaminhiány miatt van baj. Ami szerintem ritka. Főleg egészséges étkezés mellett. Töredezés ellen kókuszolajat tegyél a hajadra minden mosás előtt, ne vasald, ne szárítsd, használj megfelelő sampont, amit hajvégekre ne használj, balzsamot annál inkább. Ha lehet ne használj hajszárítót, amikor megtörlöd a hajad csak itasd fel a vizet finoman, ne dörgöld a hajad... meg hasonló dolgok.
A töredezett részeket vágd le először is, mert az helyre már nem jön csak tovább törik.
Revalid: jó, de minden szőrt növeszt a testeden.
Szőlőmagolaj, kókuszolaj (bioboltok) mindenféle olaj, de csak a hajvégekre főleg ha zsírosodásra hajlamos a hajad, mert a töveken bezsírosíthat. Hajmosás után bemasszírozod, 1-2 perc és kiöblíted. Közben tapintani tudod hogy felpuhul a hajad.
Sampont, balzsamot csak professzionálisat használj (mióta ezt teszem sokkal egészségesebb, fényesebb a hajam) és itt nem a Syossra és társaira gondolok, hanem pl. Matrix. Egy 300 ml-s üveg 1.500 körül van szóval nem vészes. Persze nyilván nem a fodrászatokban kell ilyet venni ahol szépen árrést számolnak fel. A boltban kaphatóak (pl. Fructis, Elseve)egy fabatkát sem érnek.
A szőr növekedés mindegy mert fiú vagyok, csak növesztem a hajamat és hullámos, így töredezik is és pluszba száraz is...
Vasalni eszem ágába sincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!