Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Töredezett, szálkás, szálló...

Töredezett, szálkás, szálló hajjal mit tudnék kezdeni? Esetleg tudnátok olyan hajerősítő vitamint ajánlani, amitől nem hízom el?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most van végre olyan hosszú hajam, amilyenről régóta álmodtam. Kb fél éve hagytam abba a 3 évig tartó festést, mert rettenetesen roncsolta a hajamat. Előtte sem volt túl könnyen kezelhető, de mostanra már-már kibírhatatlan. 5naponta mosom, mivel teljesen összekócolódik amiatt, hogy nem fésülöm, csak hajmosáskor. Ezt azért teszem, mert régen göndör volt a hajam, mostanra azonban (nem tudom, hogy a súlya, a hormonok vagy mi miatt) egyre jobban kisimul, így viszont sehogy sem áll, olyan mint egy oroszlánsörény. Mindenhol azt írják, hogy óvatosan, lassú mozdulatokkal fésüljem, de számomra ez lehetetlen feladat. Egyrészt rengeteg hajam van, másrészt akkor soha nem tudnám kifésülni, olyan csomókat találok benne. Ha levágatok a végéből, kb 2 hónap után máris visszatörik. Nem vasalom! Volt, hogy bekentem olivaolajjal de attól bezsírosodott a hajtövem. Már kipróbáltam mindent: hajpakolás, hajvégápoló, de egyik sem volt az igazi. Segítsetek, kérlek!

#haj #hajerősítő vitamin
2014. ápr. 18. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik vitamintól sem hízol el. Ezek B vitamint tartalmaznak, ami növelheti az étvágyat, de nem magától a vitamintól hízol, hanem attól, ha emiatt elkezdesz mindent összeenni..egy kis önuralom és nem hízol tőlük.
2014. ápr. 18. 16:50
 2/5 Ramcsiii ***** válasza:

De ha valaki nem tudja kezelni a hosszú hajat inkább ne is hagya hosszúra..Fölösleges.Inkább vágasd le egy szép frizurára minthogy -ahogyan emlitetted Oroszlánsörénnyel - mászkálj..én báris igy tennék. Viszont olvasgass a neten a szüz kókuszolaj pakolásokról,ricinusolaj,sokféle van. Az olivaolajjal is mikor kented kiváncsi lennék hogyan..mert én mikor csinálom a végeire teszem nem a hajtöre..Utána megmosom.

Nekem ezek segitettek ..

2014. ápr. 18. 21:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak a végére kentem természetesen! :D
2014. ápr. 18. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Vitamin: Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex. DM-ben kapni, 60 db-os, és 1000 Ft egy csomag. Napi 1 kapszula, és kb 2 doboznyit nem árt elhasználni. Próba szerencse, szerintem ennyiért egy próbát megért, nekem használt.

Más. Samponváltás! De rögtön. Egyik sampontól ilyen lett a hajam, másiktól puha, és sima, nem gubancos. Személy szerint Balea Coffein sampont meg balzsamot használok, ez is DM-es.

Ami még nekem bevált,az a vaddisznó sörtés kefe. Nem zsírosítja, és jó. Ez drágább, hajadtól függetlenül 2-4 ezer között mozog az ára, de én nekem mióta ez van, csak ezzel vagyok hajlandó fésülködni, esetleg néha ha vizes a hajam, akkor jöhet a műanyag kefe.

2014. ápr. 19. 08:45
 5/5 Ramcsiii ***** válasza:
Nekem a Balea Coffeintöl zsirosodott a hajam pédául. Nem az igazi,de igaz kinek melyik válik be,próbálgatni kell. Nekem pedig a Garnier Ultra doux-tól igazán selymes a hajm.Jól habzik és nem kell sokat sem használni belöle :)
2014. ápr. 19. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!