Töredezett, szálkás, szálló hajjal mit tudnék kezdeni? Esetleg tudnátok olyan hajerősítő vitamint ajánlani, amitől nem hízom el?
De ha valaki nem tudja kezelni a hosszú hajat inkább ne is hagya hosszúra..Fölösleges.Inkább vágasd le egy szép frizurára minthogy -ahogyan emlitetted Oroszlánsörénnyel - mászkálj..én báris igy tennék. Viszont olvasgass a neten a szüz kókuszolaj pakolásokról,ricinusolaj,sokféle van. Az olivaolajjal is mikor kented kiváncsi lennék hogyan..mert én mikor csinálom a végeire teszem nem a hajtöre..Utána megmosom.
Nekem ezek segitettek ..
Vitamin: Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex. DM-ben kapni, 60 db-os, és 1000 Ft egy csomag. Napi 1 kapszula, és kb 2 doboznyit nem árt elhasználni. Próba szerencse, szerintem ennyiért egy próbát megért, nekem használt.
Más. Samponváltás! De rögtön. Egyik sampontól ilyen lett a hajam, másiktól puha, és sima, nem gubancos. Személy szerint Balea Coffein sampont meg balzsamot használok, ez is DM-es.
Ami még nekem bevált,az a vaddisznó sörtés kefe. Nem zsírosítja, és jó. Ez drágább, hajadtól függetlenül 2-4 ezer között mozog az ára, de én nekem mióta ez van, csak ezzel vagyok hajlandó fésülködni, esetleg néha ha vizes a hajam, akkor jöhet a műanyag kefe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!