Ajánlanátok göndörítő habot?
Szög egyenes hajam van. :S
Egyenesre is van levágva, semmi tépetés.
Diffúziós hajszárítóval próbáltam kicsit feldobni, behullámosítani. Akkor csak sok sima hajhabot használtam, 4-es erősségűt. Hát nem sokáig tartott.Kicsit megemelte,bozontos lettem.ennyi. Lehet a hab miatt van, vagy azért ilyen egyenes a hajam... :(
Úgy szoktam szárítani, hogy előre bukok, és alulról felfelé "gyürkészem" a hajam. :D
Szóval ha göndörítő habot használnék jobban megmaradna?
Gondolom a legerősebb kell.
melyiket ajánljátok? Márkáját is írjátok. Köszi!
20/L
nemfog sikerülni :D
nekemis szögegyenes hajam van, az összes létező göndörítő habot kipróbáltam, de semmi eredménye.
ésmég ráadásul fokozatosra is van vágva a hajam, úgy mint a képen a lánynak. nekem úgylett majdnem olyan, h telefújtam göndörítő habbal, kb a tripla mennyiésget kentem rá, mint amennyit kellett volna, attól ugye tincsenként szétállt, de annyira undorító lett a sok habtól, ami a szárításra megkeményedett h borzasztó lett.
én ha fejjel lefele szárítom, dús lesz a hajam, amikor feljövök, de csak 10 percig. aztán lőttek az egésznek. katasztrófális a hajam, utálom is rendesen.
amúgy a sunsilk v a loreal göndörítő habja volt az, ami8 még úgyahogy kicsit szétállította a hajam, de csak 10 percre. de lehet h a te hajad jobb.
de kár. :(
Azért köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!