Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajápolási függőség?

Hajápolási függőség?

Figyelt kérdés

Derékig érő festetlen szőke hajam van, nagyon szeretem.

4-5 naponta mosok hajat, mindig más samponnal. Jelenleg van otthon 4 samponom, 3 hajspray-m, 2 hajolajam, 1 balzsamom, és pár minipakolásom.

Találtam egy hajegyenesítő krémet, amire már régóta vágyom. (Ha nincs egyenesre szárítva a hajam, kócos hatásúan hullámos), de a barátom nem engedi megvenni.

Vagy az ára miatt (1200Ft), vagy mert így is sok cuccom van.

Ti megengednétek? (persze nem az ő pénzén venném)

Tényleg sok cuccom van, és ez már függőség?

2014. jún. 25. 15:08
 1/4 anonim válasza:

Egyáltalán nem függőség, csak szereted ápolni a hajad :)

És ez jó :)

2014. jún. 25. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:

hát szerintem az, hogy minden mosásnál más sampont használsz, az egy kicsit fura

de amúgy nem túlzás, nekem is van, hogy valamiért 3-4 samponom van itthon

viszont azt nem értem, hogy a barátod miért nem engedi megvenni, ha a saját pénzeden veszed, ráadásul nem is drága

2014. jún. 25. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:
nem engedi? ki ö neked hogy megtiltsa? a meg 1200 ft-ról bezsélünk könyörgöm. Pont addig lenne a barátom amig bármi meg akarna tiltani. hány éves vagy? ha még tini akkor sincs joga semmit megtiltani neked, nem az apád.
2014. jún. 25. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van most jópár hajápolási cuccom, mert a festetlen hajamra más kellett, mint most a festett, könnyen kiszáradó hajamra, és most kísérletezek, mi az ami tényleg jól ápolja, és beválik rá. Úgyhogy felgyűltek a samponok, balzsamok, olajok... Mostmár próbálok leállni a felhalmozással, és azt elhasználni, ami van. Ha nagyon vágysz arra a hajegyenesítő krémre, akkor szerintem vedd meg, de a felgyülemlett cuccaid mellé ne vegyél addig még többet, amíg az előzők nem fogytak el, és/vagy dobd ki/ajándékozd el/add el amik esetleg nem váltak be.
2014. jún. 25. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!