Mi a véleményetek a Balea hajápolási termékeiről? Használtátok már? Melyik vált be illetve melyik nem?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 18:16
1/3 anonim válasza:
Nekem a legtöbb termék bevált. A kedvencem a Balea oil repair balzsam. Az oil repair sampont is használtam már, azt is nagyon szerettem, viszont a hajolaja nem vált be, csak az illata miatt kenegettem vele a hajvégeimet. A koffeines és az ultra sensitive sampon is nagyon jó. Amit még nagyon szeretek az a vérnarancs és moringa balzsam (isteni illata van!), a füge és gyöngykivonatos balzsam.
Ami egyáltalán nem vált be az a balea selyemfényű barackos hajmaszk, a barna hajra való termékek (sampon + hajfénykúra), meg ugye a már említett oil repair hajolaj (úgy vettem észre, hogy inkább kiszárítja a hajam, minthogy hidratálná).
2/3 anonim válasza:
Sampont és balzsamot használtam régebben, de most az Aldisra váltottam (a balzsam sűrűbb, kiadósabb). Nekem nem volt vele gondom de én nem is vagyok válogatós ilyen téren.
3/3 anonim válasza:
Samponokból a barna hajra való az bevált, nem tökéletes, de nem rossz. A koffeinest utáltam, kiszárította a hajam nagyon, meg akkor kezdett hullani, mikor azt használtam, nem biztos, hogy attól, de lehet. A balzsamok nem sok mindent csinálnak a hajammal, kb. mintha semmit se kentem volna rá (próbáltam a lilát meg az oil repairt). Egyszer vettem valamilyen UV védős sprayt, az borzalmas volt, ki is dobtam. Az oil repair hajvégápolót szeretem. Most a hosszú hajra való samponjukat akarom kipróbálni, hátha az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!