Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a Balea...

Mi a véleményetek a Balea hajápolási termékeiről? Használtátok már? Melyik vált be illetve melyik nem?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a legtöbb termék bevált. A kedvencem a Balea oil repair balzsam. Az oil repair sampont is használtam már, azt is nagyon szerettem, viszont a hajolaja nem vált be, csak az illata miatt kenegettem vele a hajvégeimet. A koffeines és az ultra sensitive sampon is nagyon jó. Amit még nagyon szeretek az a vérnarancs és moringa balzsam (isteni illata van!), a füge és gyöngykivonatos balzsam.

Ami egyáltalán nem vált be az a balea selyemfényű barackos hajmaszk, a barna hajra való termékek (sampon + hajfénykúra), meg ugye a már említett oil repair hajolaj (úgy vettem észre, hogy inkább kiszárítja a hajam, minthogy hidratálná).

2014. ápr. 15. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Sampont és balzsamot használtam régebben, de most az Aldisra váltottam (a balzsam sűrűbb, kiadósabb). Nekem nem volt vele gondom de én nem is vagyok válogatós ilyen téren.
2014. ápr. 15. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Samponokból a barna hajra való az bevált, nem tökéletes, de nem rossz. A koffeinest utáltam, kiszárította a hajam nagyon, meg akkor kezdett hullani, mikor azt használtam, nem biztos, hogy attól, de lehet. A balzsamok nem sok mindent csinálnak a hajammal, kb. mintha semmit se kentem volna rá (próbáltam a lilát meg az oil repairt). Egyszer vettem valamilyen UV védős sprayt, az borzalmas volt, ki is dobtam. Az oil repair hajvégápolót szeretem. Most a hosszú hajra való samponjukat akarom kipróbálni, hátha az jó.
2014. ápr. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!