Káros lehet ha többféle, különböző hajápolási terméket használok?
Figyelt kérdés
Próbáltam mindig egyféle sampont, balzsamot stb..használni, vagy legalább azonos márkájút.Gondoltam úgy biztos a hatás. Most pl. az avonos argánolajos sampont, balzsamot, hajolajat használom. Van úgy viszont, hogy valamiből ez jobb valamiből amaz. Kombinálhatok nyugodtan, vagy van jelentősége ennek? Most szeretnék venni egy wella hajhabot és taft hajlakkot, a krémmániás vélemények alapján, mivel ilyeneket ritkán használok. Legszivesebben az alfaparf arany színű termékeit használnám egy az egyben, mint a fodrászom, csak hát azok elég húzós áruak..fodrászatba valók tényleg.2014. máj. 13. 19:09
1/2 anonim válasza:
Dehogy káros! Én még sosem használtam egy teljes termékcsaládot együtt, és semmi baja a hajamnak! :D (a samponok "hatásában" pedig nem hiszek, azok arra valók, hogy tisztítsanak)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) abban is igazad van, a samponok mindenféle ígért szépítő hatásában én sem hiszek, leszámítva ha korpás hajra vagy zsírosodóra való. Nekem szerencsére ilyen problémáim nincsenek.:)
2014. máj. 13. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!