Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi kell a hajnövesztéshez?

Mi kell a hajnövesztéshez?

Figyelt kérdés
Elterveztem, hogy megnövesztem a hajamat, de nem használok semmit a samponon kívül. Balzsamot érdemes használni? És a ricinus olaj mire is jó? És mennyibe kerül?
2014. jún. 25. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
idő
2014. jún. 25. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
A balzsam az olyan, hogy elkezded akkor utána örökké kelleni fog. Mondjuk én használom. A ricinusolaj elvben segít megnöveszteni a hajadat.
2014. jún. 25. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Elsősorban türelem :)

Balzsamot használhatsz, de csak a hajad végére tegyél, esetleg a hosszára, de a tövére ne, mert le fog lapulni, és úgy hamarabb fog zsírosodni.

A ricinus olaj állítólag jó hajnövesztő, hogy miben áll a hatása, a 'titka', azt nem tudom, még nem használtam annyiszor, hogy különösebbet tudjak nyilatkozni róla. 50ml, ami nekem más olajjal keverve 4 alkalomra, azaz egy hónapra volt elég, 3-400Ft, ha valami csoda folytán hajlandóak egy decit adni, bizonygatva, hogy hajnövesztésre kell - mert egyébként hashajtó, és nagy mennyiségben (csak ha megiszod) mérgezést lehet kapni tőle - 600 Ft körül van.

2014. jún. 25. 14:10
 4/10 A kérdező kommentje:
És milyen balzsam lenne jó? És milyen sampon?
2014. jún. 25. 14:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
fej
2014. jún. 25. 14:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Milyen típusú a hajad?
2014. jún. 25. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem a ricinus nem vált be.
2014. jún. 25. 15:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Inkább belülről próbálkozz, igyál csalánteát, vagy zöldteát, meg egyébként röhej, de a Bilobil is jó rá. Mármint ezt csak én találtam ki:D De anyumnak (semmi mást nem szed) mióta elkezdte, azóta szinte virul a haja, és nő, mint a gomba, pedig azelőtt alig volt a rengeteg festés miatt, most már kétszer annyi van neki, mint régen, és 3 hetente mehet festetni, egy hónap után már nagyon gáz a lenövés, legalább 1,5 centi. Gondolom az lehet rá a magyarázat, hogy serkenti a vérellátást a testben, ezáltal az agyműködést is, de mivel a hajhagymák is így működnek, gondolom ott is serkenti a vérellátást, és ez lehet az oka.:) Plusz még esetleg multivitaminok (pl DM-es). Szerintem kívülről tök felesleges a hajvégápoláson kívül minden:S Balzsamból és samponból meg használj szilikonmenteset, hogy ne törjön, a szilikonos nagyon kiszárítja és előbb töredezik.

Egyébként én ezeket csinálom kb 3 hónapja és többet nőtt mint előtte fél-háromnegyed év alatt:)

2014. jún. 25. 16:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Télen elég száraz és korpás volt a fejbőröm, ezért Head and Shoulders használtam és jelenleg is még azt használom, de amúgy már nem lenne korpás. Nagyon megköszönném, ha konkrét fajtát mondanátok, mert fogalmam sincs milyen szilikonmentes cuccok vannak, vagy hogy hol lehet venni. Amúgy én nem meggyorsítani szeretném elsősorban a folyamatot, csak azt, hogy ne legyen töredezett.
2014. jún. 25. 21:54
 10/10 anonim ***** válasza:
A sampon szinte mindegy, én az Alberto Balsam Kókuszos balzsamját szeretem, azt a Tescoban lehet kapni (ebben van szilikon egyébként). De amúgy amelyik szimpatikus, de tényleg. Megszagolod, elolvasgatod a csomagolását, aztán majd meglátod beválik-e. Több márkának is van szilikonmentes is, a DM Alverdének, Rossmann Alterrának pl. Syossnak is van.
2014. jún. 25. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!