Mi kell a hajnövesztéshez?
Elsősorban türelem :)
Balzsamot használhatsz, de csak a hajad végére tegyél, esetleg a hosszára, de a tövére ne, mert le fog lapulni, és úgy hamarabb fog zsírosodni.
A ricinus olaj állítólag jó hajnövesztő, hogy miben áll a hatása, a 'titka', azt nem tudom, még nem használtam annyiszor, hogy különösebbet tudjak nyilatkozni róla. 50ml, ami nekem más olajjal keverve 4 alkalomra, azaz egy hónapra volt elég, 3-400Ft, ha valami csoda folytán hajlandóak egy decit adni, bizonygatva, hogy hajnövesztésre kell - mert egyébként hashajtó, és nagy mennyiségben (csak ha megiszod) mérgezést lehet kapni tőle - 600 Ft körül van.
Inkább belülről próbálkozz, igyál csalánteát, vagy zöldteát, meg egyébként röhej, de a Bilobil is jó rá. Mármint ezt csak én találtam ki:D De anyumnak (semmi mást nem szed) mióta elkezdte, azóta szinte virul a haja, és nő, mint a gomba, pedig azelőtt alig volt a rengeteg festés miatt, most már kétszer annyi van neki, mint régen, és 3 hetente mehet festetni, egy hónap után már nagyon gáz a lenövés, legalább 1,5 centi. Gondolom az lehet rá a magyarázat, hogy serkenti a vérellátást a testben, ezáltal az agyműködést is, de mivel a hajhagymák is így működnek, gondolom ott is serkenti a vérellátást, és ez lehet az oka.:) Plusz még esetleg multivitaminok (pl DM-es). Szerintem kívülről tök felesleges a hajvégápoláson kívül minden:S Balzsamból és samponból meg használj szilikonmenteset, hogy ne törjön, a szilikonos nagyon kiszárítja és előbb töredezik.
Egyébként én ezeket csinálom kb 3 hónapja és többet nőtt mint előtte fél-háromnegyed év alatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!