Hajhullás ellen, hajnövesztéshez mit tudtok ajánlani? 16/L
Hajhullásnak elég sok oka lehet, de ami nekem bevált erre az a Herbavita hajszesz mindennap használva 2 hét után megszüntette a hajhullást.
Az olajak eltömítik a pórusokat, azért okoznak hajhullást, ilyesmit ne kenj a fejbőrre semmiképp. Hajnövesztő szer nem létezik.
Én most Bánfi hajszeszt használok kb. 2 hónapja és nekem bevált. Nem hullik a hajam (egészséges mértékben persze igen), gyorsabban nő, rengeteg babahajam lett tőle, egészségesebb, dúsabb a hajam. Szóval csak ajánlani tudom. Most kipróbáltam a samponját is, ha már a hajszesz ennyire bevált, de a samponról korai lenne véleményt alkotni, mert még csak 2x használtam.
Ezenkívül a fejbőrmasszírozást tudom ajánlani, ez is nagyon jó! Ráadásul még el is lazít. :)
Szépség/hajvitaminok közül én még csak a Dm-s, das gesunde plus hajvitaminját próbáltam, ezt tiszta szívemből ajánlom. 1000 Ft körül van a 2 havi adag, lényegében ugyanolyan vitaminokat tartalmaz, mint a drágább társai, csak jóval elérhetőbb az ára. Én tavaly már megcsináltam egy kúrát és nekem bevált. Nem csak a hajam lett tőle egészségesebb, erősebb, strapabíróbb, de a bőröm és a körmöm is szebb és egészségesebb lett tőle. Ennyi pénzért szerintem megér egy próbát. :)
Viszont ha nagyon hullik a hajad, érdemes kivizsgáltatnod magad, ugyanis komolyabb egészségügyi okai lehetnek a túlzott hajhullásnak. Egy vérvétel biztos nem ártana!
Nyugodtan neki kezdhetsz a ricinusolajos kúrának!:)
Heti 1-szer vagy 2-szer kell a száraz hajra felvinni a langyos ricinusolajat, amit elkeverhetsz valamivel ( [link] és felviheted a hajadra. Elvileg melegen jobban hat, ezért a barátnőm a zacskóra még türcsit is szokott rakni, nekem anélkül is hatásos volt. Nagyon szép lett tőle a hajam, dús, és még a vége sincs eltörve.. :))
Próbáld ki!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!