Van még valami tippetek hajnövesztéshez?
Szerintem ez így pont elég. Mondom ezt úgy, hogy én is sok mindent használok egyszerre :D
Szvsz a legfontosabb dolog a belső táplálás. Ne sörélesztő tablettát szedj, jobban jársz, ha konkrétan B komplexet veszel. Árban ugyanannyi. DM-nek van saját márkás tablettája, azt hiszem cink és C vitamin is van benne. 2 hónapos adag 1000 ft körül van. Sok tejterméket fogyassz, illetőleg tojást.
Ami nekem van:
- szintén ricinusolaj, heti 1x pakolom be vele a hajam (már 5 éve használom kúraszerűen és maximálisan elégedett vagyok vele)
- stella herba vita hajszesz, elvileg hajhullás ellen, de olyan gyógynövények vannak benne, amelyek erősítik a hajat
- balea koffeines hajszesz, elvileg férfiaknak, elvileg hajhullásra, de serkenti a vérkeringést a fejbőrön, ezért vettem
- balea koffeines balzsam, ezt heti 1x használom pakolásként hajmosás előtt (amikor nem riciztem)
- samponomat néha csalánteával hígítom, de ez nem mindig jön össze, ez is nagyjából heti 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!