Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van még valami tippetek...

Van még valami tippetek hajnövesztéshez?

Figyelt kérdés
Hetente 2X-3X használok ricinus + olíva olajos, tojássárgájás pakolást, bánfi sampont, van tápláló spray-m, és most vettem egy adag sörélesztőt tablettát, abból szedek naponta 3-at tudtok még valamit? Szeretem ha nyárra rendbe jönne hajam és gyorsabban nőne mert most borzalmasan néz ki... 4 évig vasaltam, azt már abba hagytam, illetve festem is de mindig csak a tövét.
2013. jan. 23. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért túl sokmindent se használ egyszerre mert az se jó ám.
2013. jan. 23. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így pont elég. Mondom ezt úgy, hogy én is sok mindent használok egyszerre :D

Szvsz a legfontosabb dolog a belső táplálás. Ne sörélesztő tablettát szedj, jobban jársz, ha konkrétan B komplexet veszel. Árban ugyanannyi. DM-nek van saját márkás tablettája, azt hiszem cink és C vitamin is van benne. 2 hónapos adag 1000 ft körül van. Sok tejterméket fogyassz, illetőleg tojást.

Ami nekem van:

- szintén ricinusolaj, heti 1x pakolom be vele a hajam (már 5 éve használom kúraszerűen és maximálisan elégedett vagyok vele)

- stella herba vita hajszesz, elvileg hajhullás ellen, de olyan gyógynövények vannak benne, amelyek erősítik a hajat

- balea koffeines hajszesz, elvileg férfiaknak, elvileg hajhullásra, de serkenti a vérkeringést a fejbőrön, ezért vettem

- balea koffeines balzsam, ezt heti 1x használom pakolásként hajmosás előtt (amikor nem riciztem)

- samponomat néha csalánteával hígítom, de ez nem mindig jön össze, ez is nagyjából heti 1x.

2013. jan. 23. 22:25
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :)
2013. jan. 24. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!