Hajfestés festőecset nélkül, hogyan? Fogkefével? Milyen tippetek van?
Figyelt kérdés
Most először akarok hajat festeni, Palettét vettem, de nincs hozzá ecset, hogyan kell akkor festenem??? Mire figyeljek?2012. okt. 31. 11:57
1/4 anonim válasza:
Ecset egyik hajfestékhez sincsen.Száz forintos boltba vehetsz 1-2száz forintért.Egyébként én simán a kezemmel szoktam eloszlatni a hajfestéket de a hajtöveknél megteszi a fogkefe is(szerintem)
2/4 anonim válasza:
Szerintem ecsettel sokkal nehezebb és lassabb felkenegetni, mint simán kézzel... bár lehet csak én nem vagyok ecsetes festőtípus.:D
Mindenesetre kesztyűd gondolom van, azzal belenyúlsz a festékbe és rákened a hajadra. Én így szoktam, pedig ecsetem is van... azt fodrászkellékesben lehet venni.
3/4 anonim válasza:
én sem használok festéket, kézzel felkenem és fésűvel elegyengetem :D
4/4 anonim válasza:
Én sokáig fogkefével kentem, de ahogy írják, kézzel is lehet. Arra figyelj, hogy mindenhova jusson festék, különben foltos leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!