Ricinusolaj hajnövesztéshez?! Negatív tapasztalatok vannak valakinek?
Sok helyen olvastam már, hogy jó hatással van a haj gyors növekedéséhez. DE kíváncsi lennék, hogy olyanok, akik alkalmazták ezt a módszert, ők mit mondanak erről. Van bármilyen káros hatása?
Előre is köszi a válaszokat!:)
Nekem pozitív tapasztalatom nem nagyon volt vele.
- hullott a hajam nagyon
- a festett szőke hajamat konkrétan besárgította
- nem nőtt tőle a hajam egyáltalán
- túl sok macera volt vele
Sajnos igen, azt se tudom, mit kezdjek a megmaradt adaggal. Talán megpróbálom majd a szempillákra, de ha az sem válik be, akkor soha többet. A szemöldökömön se javított semmit.
3. voltam
"Sajna manapság már sok mindent kikiáltanak csodaszernek, mi meg jól bedőlünk neki. :)"
Na most az van, hogy sokaknak - köztük nekem is - viszont használt a ricinus. Teljesen egyén függő, hogy ki hogyan reagál a különböző szerekre. Nekem meg pl a Bánfi termékek nem váltak be, olyannyira nem, hogy tönkretették a hajam. Ennek ellenére legjobb barátnőmnek meg pl az hozta helyre. Próbálkozni kell, ami nem válik be, akkor azt félretenni és kísérletezni tovább.
Nekem nagyon bevált a ricinus, 5 éve használom már kúraszerűen és semmire le nem cserélném. Maximum az változik, hogy mivel hígítom. Kezdetben olívaolajjal és tojással készítettem pakolást, most már kókuszolajjal. Nekem nagyon szépen nő tőle a hajam, átlagban olyan 6 hét alatt szokott meglenni az egy centi, vele egy hónap alatt másfél. A sok kis babahajról nem is beszélve. Iszonyat puha lesz tőle a hajam, semmilyen más hajápoló nem volt eddig képes erre. Számomra ő csodaszer. Persze elhiszem, hogy másnak nem vált be, nem vonom kétségbe mások szavát, csak múltkor is olvastam ilyet, hogy közölte a csaj "hiába HAZUDJÁK mások, hogy jó hajnövesztésre". Akkor tisztázzuk: mi okunk van hazudni erről? Miért jó, ha saját magam csapom be vele kapcsolatban, mikor tényleg elég sok macera van vele? Hát nem azért vállalom ,heti 1-2 alkalommal ezt a procedúrát, mert bevált? Ha nem használna, akkor nyilván nem sz@rakodnék vele ennyit...
Hát jó utolsó, biztos jobban tudod, hogy milyen az én hajam meg másoké is... mind1 erről nem fogok vitát nyitni. Én tudom nálam milyen hatása volt és mondhat bármit egy vadidegen, jobban ismerem a hajam, mint egy anonim oldalon egy random ember.
Kérdező: nekem a ricinusolaj akkor is bevált, mint sok más leányzónak. is. A hoxa is tele van hajnövesztős naplókkal, képekkel, kézzel fogható a bizonyíték , hogy igenis jó a ricinus hajnövesztésre. De biztos mindenki csak beképzeli azokat a képeket :)
Btw: a lepontozó királynak meg tudok gratulálni. Csak magát minősíti ezzel, legközelebb ne késsen le az agyosztásról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!