Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tág pórusokra mit ajánlanátok?

Tág pórusokra mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Évek óta nem használtam bolti termékeket, amúgy amwayes kozmetikumokat használok, de amit ott használtam eddig, az megszűnt. Nagyon tiszta, áttetsző bőröm van, de közelről nézve sajnos "lyukacsos". Dermofil pasztáról hallottam, az tényleg hatásos?
2010. jan. 4. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

huhh nekem is ilyen az arcom, közelről nézve lyukacsos. :( És látom van még más is rajtam kívül, mert a környezetemben nagyon sok szép arcú lány van akinek nem ilyen. És azt hittem azért van mert én nem járok kozmetikushoz stb. (kb évente 2szer)

Én is szereztem be dermofil pasztát nem rég.

Vigyázz vele, mert ha sűrűn használod akkor kiszárítja az arcod.

Én úgy alkalmazom, hogy kigőzőlöm az arcom, aztán nekiesek kinyomkodom, mert még ezekből a lyukakból is jön. Aztán rákenem vékonyan. De iszonyatosan fog csípni. Kb 3 hetente csinálom.Számolj arra hogy 1-2 napig piros lesz az arcod.

Ha nem csinálok gőzőlést akkor kicsit vastagabban kenem be, majd kb 10-15 perc múlva lemosom langyos vízzel.

Nálam még nem sok javulást látok, mert alig használtam. De utána a bőrőm sima. Igaz kinyomkodva is lyukas még.nemtudom miért.. De kozmetikus után is így néz ki, szóval ne mondjátok hogy járjak kozmetikushoz.

Legutóbb ajánlotta a kozmetikus, ő is gőzőlte az arcom, kinyomkodta és bekente ilyennel.

Rossmannba lehet venni, azt hiszem 1000 ft. Elég nagy tégelyben van.

Bocsi, ha nem sokat tudtam segíteni.

De egy próbát megér, hátha neked jó lesz.

Ha van valakinek ilyen lyukacsos bőrre valami ötlete az írjon, engem is érdekelne.

/ bocsi, elég hosszú lett/

2010. jan. 4. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kozmetikus nyomkodás után bekeni valami folyadékkal az arcom, ami nagyon csíp, aztán tesz rá valami mentolos pakolást, ultrahangos kezelést is kapok és infrás kezelést is. Így csökken a lyukak mérete.
2010. jan. 5. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem szabad nyomkodni... utána nekem is mégtöbb jön, mivel akkor a baktériumok ,, bejárják,, szinte az egész arcot... remélem lehet érteni
2010. márc. 26. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Garnier tonik nagyon szépen összehúzta a pórusaimat.
2010. ápr. 13. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek bejön ez a Dermofil paszta akkor megírja???

1000bocsi hogy itt kérdeztem, de itt van róla szó.

Nekem is lukacsos az arcom, lehet többet nem is megyek a kozmetikushoz... inkább ilyen bevált krémekkel próbálkozom meg, meg persze házimódszerekkel...

2010. jún. 11. 09:32
 6/6 A kérdező kommentje:
nekem kiválóan bevált, amennyiben rendszeresen használom :) ezúton is köszönöm még egyszer az ötletgazdának :)
2010. jún. 14. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!