Roaccutan, elkezdjem vagy ne?
Figyelt kérdés
Ma voltam bőrgyógyásznál és ezt írta fel. Viszont mindenhol azt olvasom hogy nem lehet fényre menni a kúra idején, mert nagyon érzékeny a bőr, meg hogy hülye az a orvos aki nyári időkbe írja fel. A mellékhatások is elég vadnak tűnnek, főleg ami idegesít hogy nem szabadna edzenem... Bele kezdjek és majd lesz valami vagy hagyjam inkább?2014. jún. 24. 13:29
11/12 anonim válasza:
1 évig szedtem semmi bajom. na mi van a rémtörténetekkel?
12/12 anonim válasza:
Eddig csak olyanoktól hallottam rémtörténeteket erről a gyógyszerről, akik még nem is szedték, csak elolvasták a mellékhatásokat. Akik viszont szedik, és jobb lett az életük általa, csupa jókat mondanak róla, még ha el is kell viselni pár mellékhatást pár hónapig. Én most fogom elkezdeni, és rohadtul nem érdekelnek a mellékhatások, főleg, hogy el fognak múlni, miután abba hagyom a szedését. Inkább elviselek pár mellékhatást pár hónapig, csak ne legyen ilyen kibebaszottkúrt csúnya az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!