Szerintetek gáz ha 14 évesen hello kittys és barbie-s parfümjeim vannak?
Hát el nem tudok képzelni, hogy akármelyik chanel illat ne lenne nevetséges egy korodbeli bakfison igazából. :D Használhatsz "komolyabb" illatokat, van millió meg egy féle fiatalos, édes, gyümölcsös, stb illat is. De szerintem semmi gond nincs azzal, ha ilyeneket használsz, max ne rakd ki dísznek a polcra, és ne fújkáld magadra látványosan mindenki előtt, ha cikinek érzed. Ha jó az illata, megfelel a tartóssága és tetszik, akkor miért vennél valami olyat, ami sokkal drágább, nem tudod viselni és még csak nem is tetszik? Én pár éve vettem egy hannah montana parfümöt, mert megtetszett. Többen megjegyezték, hogy milyen jó rajtam. És jóval idősebb vagyok nálad. :D Na persze volt nagy röhögés, amikor kiderült, mit használok, mert páran azt hitték, valamelyik escada. :D
Esetleg szagolj végig pár illatot egy drogériában (inkább müller vagy douglas, a többiben mindent elzárnak kb) és vegyél egy komolyabb, felnőttesebb parfümöt alkalmakra mondjuk, de hétköznapra simán jók az ilyen kis egyszerűbb illatok - nem utolsó sorban jóval olcsóbbak is általában. Hogy éppen hello kitty vagy barbi baba van az üvegen, lényeges valójában? :)
Szerintem nem gáz. Én ennyi idősen még nem is használtam parfümöt. (de még edt-t sem!)
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!