Mit csináljak vele? A fiam rózsaszín Hello Kittys pizsamát szeretne.
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 10:08
1/13 anonim válasza:
Hány éves a fiad? ha 14 évesnél idősebb verd meg....
2/13 anonim válasza:
Vegyél neki egyet. Senkinek semmi baja nem lesz tőle, ha abban alszik.
3/13 anonim válasza:
Nézz magadba. Miért akarhat a fiad rózsaszín hello kittys pizsamát. Persze ha fiatal akkor semmi gond, viszont megmondod, hogy nem. És ennyi.
4/13 anonim válasza:
Megkerdezted tole, minek az neki? Marmint, miert pont azt?
5/13 anonim válasza:
Ugyan, lehet hogy csak poénból akarja, esetleg fogadásból. Én is vettem már magamnak poénból apró plüssállatot, buborékfújót, meg hasonló vacak dolgokat, pedig felnőtt ember vagyok. :)
6/13 A kérdező kommentje:
Még csak tíz éves a fiam.
Első válaszadó: látom még soha nem volt neked fiad, mert akkor nem írnál ide ilyen ostobaságokat!
2010. szept. 27. 10:33
7/13 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok..Csak poénkodtam amúgy...gondoltam hogy max 10 éves...Az hogy hello kittys pizsit akar sztem nem gond bár nekem fura hogy rozsaszint. Ebben a korban azért már gyerekek tudják hogy mik is azok a "fius" szinek...Ezt mindenképp kérdezed meg hogy kinek van még ilyen az osztályába és ő mért akar ilyet...Lehet csak vmi lánynak imponálni;)
8/13 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle,hogy miért szeretne pont olyat.Magyarázd el neki,hogy azt a kislányok szokták hordani és nem neki való.Ajánl fel neki valami fiúsabbat (pókember,superman stb)Ha mégis olyat szeretne akkor vedd meg neki,pár év után (vagy hónap) ő is rá fog jönni hogy neki a pókemberes vagy superman-es való.
9/13 anonim válasza:
az öcsém is hord hello kitty polót, még senki nem szólt be neki :$ alsóban még nem gond, mások is hordanak és nem feltétlenül lányos pl.fekete alapon rózsaszín
10/13 A kérdező kommentje:
Egy ilyen párnát már kapott és nagyon szeret rajta aludni, nyáron is a nyaralásra magával vitte.
2010. szept. 27. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!