Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért jön ki pattanás a nyakamra?

Miért jön ki pattanás a nyakamra?

Figyelt kérdés

Eddig csak az arcom volt pattanásos,de már múlik el,viszont a nyakamon elkezdtek megjelenni.Amikor 1-2 kijön az nem zavar de már több kisebb is van és nem tudom miért,mert eddig a hátamon sem volt és a nyakamon sem,csak az arcomon.

Tonikot tettem rá,remélem, hogy nem fog elterjedni és még több lenni.

Valaki esetleg tudja az okát?

Egészségügy? Valamin változtatnom kellene?

2014. jún. 23. 18:30
 1/3 One of the Anonymus válasza:
Egy étel ne legyen annyira cukros, sós. Tonikozad. Kortól függő ez is, mert ha fiatalabb vagy a hátadon is lesz ne izgulj.
2014. jún. 23. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:
ha eddig nem voltak, akkor nem lehet, hogy a melegtől? nekem is volt már olyan, hogy nyáron egy csomó apró pötty jelent meg a nyakam körül, de nem pattanások voltak, hanem kiütések
2014. jún. 23. 18:49
 3/3 A kérdező kommentje:

18 leszek,eddig szinte sosem volt.

Sok fiatalabb lánynak láttam a hátát mostanában és tele voltak pattanásokkal de nálam korábban sem volt ez a jelenség.

Tényleg csak 1-5 darabról van szó itt-ott

de eddig még ennyi sem volt.

Lehet a melegtől,mondjuk itthon mindig felgumizom a hajamat,kivéve este és vállpátos felsőt hordok,szóval általában szabad a nyakam.

A cukrot mostanában hanyagolom viszont most mondjuk a paradicsomot és a kenyeret is megsóztam kicsit és pár hete mindent sósabban eszek.

Valamint amikor főzök akkor néha elsózom vagy elcukrozom az ételeket (még ezt gyakorolnom kell)

lehet ez a baj:)

de mindenképp tonikozom,hátha elmúlik.

Köszönöm a válaszokat!

Ment a zöld jelecske!

2014. jún. 23. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!